Dienstag und Mittwoch.

Igår var det en helt vanlig tisdag för mig. Hade teckenspråk och hade egentligen bara genomgång, rätt segt, första gånger jag säger det om teckenspråket. På kortrasten bar vi ännu fler delar till musikalen och ljudboxar. Puh. Vilka biffmuskler vi alla kommer att få!! Lunch och sedan blev det en kort mattelektion, skönt att ligga före nu inför musikalen då mycket kommer ramla bort. Annars var det idrott och spelade basket, för min del var jag nöjd. Kan ju studsa mellan benen helt ok ;D dock inga mål i matcherna gjorda. Jag gjorde mitt och jag hade kul :D hehe. Svenskan var väldigt tråkig tills fredrik kom med affischerna till musikalen som vi satt och målade :) hehe. När jag slutat skolan körde jag till Yogajobbet och denna lektionen dansade jag med eleverna inför avslutningsdansen och lärde dem lite nya yogapositioner :) På vux yogan fortsättning så hade jag riktigt kul. De nya eleverna tror säkert att jag och malin alltid är så elak med magövningarna.. hehe. Malin och jag hade skitkul! :D haha.

Idag då.. STUDIEDAG!! WIHIO :D Dock blev det itne mycket till vila. Sov tills jag vaknade (rätt logiskt kan tyckas) dock brukar jag alltid vakna av väckarklockan och då får kroppen en chock om den inte får sova ut.. har börjat få för mig att det är skadligt att gå upp innan man själv vaknar :D:D vad tror ni?? . I vilket fall så steg jag upp, städade mitt rum, bytte om, åt frukost, bakade till fikat på musikalen på fredag, ringde till sjukhuset (om mitt knä) och sen for jag in till frissan :) Klippte en hel del, skönt det var slitet! Sen tog jag en snabbfika och kollade igenom min kalender innan jag stack till dansträningen med musikalen. 120 min dansträning blev det , och vi han väldigt mycket, några nya delar koreograferade vi och många gamla dansade vi! KUL! :D Jag kom hem, duschade och satte mig ute på vår inglasade altan och solade ansiktet :) skööönt! Slappade vidare i soffan tills det blev middag. Nu efter middagen har jag provat ett nytt sätt att plugga på.. Nämligen att ta ett stort vitt papper och fylla alla anteckningar i något organiserat kaos.. i olika färger. Har fått förklarat för mig att det ibland ska kunna hjälpa en att komma ihåg!

Puh, min dag hittentills. Det som är på gång nu är fortsättningsyogan. Ska byta om snart och sen kör jag. När jag kommer hem ska jag sova. Ska bli rätt skönt, hoppas på att mitt ont i halsen bara är för jag skrek och räknade idag på dansen. VÄGRAR bli sjuk..
Puss på er!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0