En musikalhelg.

Denna helgen har varit.. hysterisk, eller nja.. lång & kort samtidigt.
Det har varit musikal för hela slanten, det stämmer verkligen.


I fredags var det att lyssna på treornas projektredovisningar de har gjort. Det var intressant till en viss del, men efter tre timmars av råd om hur vi ska börja med våra tidsplaner i tid etc etc blev det lite långtråkigt. Dock var det många fina saker flera av dem hade gjort, vissa hade gjort små projekt och visa hade gjort väldigt stora. Jag skulle själv vilja resa ner som volontär i trean, men det kommer bli svårt att fiansiera, dock ej omöjligt. Om det ej går har jag några små idéer men tyvärr inget jag brinner för. Men ska försöka starta redan på sommarlovet innan trean för att hitta sponsorer till min isåfall resa till Ghana. <3

På eftermiddagen var det musikalträning, fram till 21.00. Det var nog den tröttaste dagen på mycket mycket länge. Förutom att jag mådde lite dåligt av skollunchen så var det väldigt segt att sitta och vänta och ta om scener för att ljuset skulle hinna med och ställa in allt. Men efter fredagen kändes allt lite bättre. När jag kom hem var det äta och sedan bums i sängen.

Lördagen bestod också av musikal. Vi träffades redan 10.00 och slutade 21.00. Idag gick det lite snabbare och vi tog igenom musikalen flera gånger. De flesta var pigga (jag hade ej varit ute och festat) , så jag tyckte lördagen var mycket roligare. Dock segt att få 1&½ timmes kritik efter första repet av musikalen, det skadar lixom inte med beröm :D vi är ca 16 st elever ifrån blandade program och år, som ej går musik inriktning på estet, vi är fantastiska tycker jag! Jag trodde aldrig musikalen, som vi skrivit själva och gjort allting själva, målat kulisser etc, skulle bli såhär bra.. så jag menar, lite mer beröm skadar ej :D Men vi hade väldigt roligt när tidningen och Mic, en av fotolärarna och fotograf kom och skulle fota. Det tycker jag är kul, som är foto intresserad! När jag väl skulle köra hem ÖS regnande det.. vi tyckte det var mysigt att höra regnet smattra emot taket men att köra moped hem i det var väl en annan femma.. Och då var det dags att hem och sova, drömde en hel del om musikalen..haha. det hemsöker mig!


En gammal träningsbild ifrån scenen

Idag vaknade jag en timme försent.. min mobil svek mig och ställde inte alls själv om sig till sommartid,därför blev det lite stressigt, och mitt i allt kom jag på att jag måste tanka, sen behövde jag hämta upp Tania och.. ja.. MEN VI HAN :D hahah. Idag fick vi prova teatersmink och det var lite hysteriskt till en viss del då jag var väldigt missnöjd med mitt, dock var det väldigt bra att vi tränade på att fixa oss idag, så imorgon på premiären kommer det absolut bli bättre! Några såg lite bleka ut men mitt var i lite för röd ton, bättre det än att se ut som ett lik i vilket fall :D haha. Så det blir bättre imorgon! Vi drog igenom det en gång, och fick sedan lite kritik sedan hade vi genrep för 20 st personer. Det gick helt OK förutom några missar. Sen var jag & Tania ute och åt Pizza och gick en liten sväng och åt glass, skönt att känna lite helgkänsla!

Nu ikväll har jag städat mitt rum, pluggat lite och lagt lite tanke och tid till att färdigställa allt inför uppvisningen med karlshamns gymnastikförening då mina yogabarn ska vara med. Har skrivit det sista brevet till föräldrar om extra träningar och annat. Så nu börjar även det närma sig, känns inte alls längesen jag själv stod där blott 10 år och dansade..hehe. Lustig känsla att man nu är ledare istället.. <3

Nej, nu ska jag fixa det sista sen sova tror jag. Dock börjar jag lite senare imorgon, sen är det premiär!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0