GODA KAKOR

God Eftermiddag.

Tror det faktiskt är dags för lite uppdatering vad jag har sysslat med. Kan tala om att jag är förkyld, väldigt väldigt opassande. Eller egentligen är det väl alltid det. Är orolig om jag ens orkar ta mig till dansen imorgon, och om jag medverkar kommer det bli väldigt väldigt jobbigt.

Idag har jag haft en mycket fin dag! Var uppe tidigt och sedan körde jag och hämtade Fredrik som kom i tåget, regnet bara öste ner! Men det var roligt. Vi har nämligen suttit och sålt kakor idag till vår klassresa. Vi hade mycket roligt och träffade många människor. Förutom att prata om massor av konstiga saker han jag läsa lite körteori och så. Timmarna gick förvånadsvärt snabbt så jag vet egentligen vad vi gjorde. Vi sålde precis allt vi skulle sälja på två dagen på en dag istället. Både två var helt chockade, jag trodde knappt skulle sälja allt på två dagar. Kanske var det min trevliga-söta-säljande röst som lät ungefär såhär" Heejheei!! Ni får jättegärna komma och köpa lite hembakta kakor sen om ni vill. Ni är välkomna!" :) hahah. Det var lite kallt emellanåt men det gjorde ingenting!

Påvägen hem så skjutsade jag hem fredrik eftersom han missade tåget pågrund av att vi plockade ihop allting.. hehe. Det gick bra och när jag kom hem grillade vi tillsammans med familjen :) Ikväll ska jag baka eftersom jag har lite lata klasskompisar, så att de har något att sälja imorgon också. Hoppas ni får en fin kväll! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0