HEEIII BLOGGEEN

"HEEEEYIII BLOGGEEAAEN"""thititihththitihthiiiii".
När jag ska skriva "hej bloggen" som en inledande passande fras kommer jag genast att tänka på reklamen då ulf videobloggar och gör narr av alla fjortisar. Som AmandaVarDet och flera andra. Tycker det verkligen är skit ku. Jag borde komma på en annan inledande fras.... Kära Dagbok, kan jag ju ha, dock är detta en offentlig dagbok så jag menar.. därför den kan kännas alldels för tråkig ibland - just därför jag vill spara allt jag tänker(nästan i alla fall) men allt jag gör. Jag vill minnas och kunna gå tillbaka. Om några år kommer jag säkert få ångest och ta bort bloggen, men jag hoppas att jag läser detta då, och faktiskt har den kvar. Idag är jag trött trött trött trött.

Jag började morgonen med att yoga, äta frukost , och har pluggat lite ekonomi. Anledningen till varför jag sitter kl 10.00 och pluggar ekonomi är för att vi har sista provet i FöretagsekonomiB på onsdag. Måste gå bra, men mest vill jag verkligen kunna detta, kunna det inför framtiden. Men eftersom vi alltid gå igenom allt svårt så satans snabbt och ska jobba 0 110Km i timmen är det lätt hänt att man bara sitter framför sig med massa siffror och vet egentligen inte vad man håller på att räkna ut.. Suck.

Nu ska jag iväg och övningsköra. Det är sista gången innan jag ska beställa körlektioner. Idag ska mamma och jag kolla igenom böckerna och sedan köra stadskörning. Jag hoppas det går bra! När jag kommer hem blir det middag! :)

Såhär tråkigt väder är det just nu här:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0