Skönhet?

Tänkte faktiskt komma med ett lite speciellt inlägg, nu när jag endå håller på att städa undan lite i mitt rum. Många kan tycka jag har många flaskor till hår och annat. Mycket använder jag inte (tyvärr) men endå finns de dem där. Många människor har mer än jag, men detta klarar jag mig gott och väl på. De som står på min hylla över sängen är inget med smink eller naglar att göra - inte så intresserad av det. Måla naglarna och ta på lite bassmink och lite roligare till fest , sen går gränsen. Men jag tycker mer om hårprodukter, och är ett fan av ACO produkter. Dags för att visa vad jag har :D Något ni själva använder eller som ni varit missnöjda med??

NU KÖR VI! :D

1.Garnier Fructis bambo felxihold. Ett hårspray som inte är så värst hårt och lukat lite för mycket godis kan tyckas. Dock älskar jag tanken att det är bambu i (eller ämnen ifrån bambu.) Väldigt billig och tycker inte den når upp på en fyra på skalan som det står om hårdhet. Dessutom ska det vara upp till tjugofyra timmar, inget jag har märkt i vilket fall - dock brukar jag mest ta den i luggen.
2. Lacoste touch of spring. Min favoritparfym. Den är en underbar doft av vår, och jag använder den bara vid mycket speciella tillfällen. Tyvärr tillverkas den inte och jag kan nästan be på mina bara knä om någon vill sälja en flaska till mig som har det hemma, en helt underbar parfym. Dock fick jag en chock när jag skulle betala för den i Stockholm. 650kr tycker jag var lite väl dyrt - men vilket resultat!
3. Loréal Studio Indestructible CreationSpray. Ett mycket hårdare hårspray som jag fick av en vän i present. Dock är det snart slut men tycker om att sprayet kommer så hårt så om man vill ha en stram frisyr funkar dennan kanonbra. Dessutom står det stylingtips på baksidan, rekomenderar denna!
4. IKEA body lotion. Billigt, dock ingen fantastisk lukt. Dock är det stora flaskor och de funkar bra. Lite svåra flaskor att trycka ut ibland, jävligt tröga. Tycker om deras språköversättningar på framsidan, enkelt, billigt och väldigt svenskt. Håller i evigheter.
5. Apoliva BodyLotion. Mycket god lukt, lite gullig flaska och den funkar otroligt bra. Använder den mest till händer och den mjukgör och torkar mycket snabbt. Ingen aning om priset men det var helt klart värt det kommer jag ihåg när jag köpte den. Tycker om tanken att apotekets saker är testade på olika sätt!
6. Dove go fresh. Med grönt te och gurka , mycket god lukt och det är min och min väns favorit när det gäller deodoranter. Inte kletig, fin förpackning och håller längre. Dessutom inget alkohol. Den ska hålla upp till 24 timmar, det stämmer inte men den håller väldigt länge!
7.Försvarets Hudsalva. Mycket bra till väldigt torra och förstörda läppar. Annars är den för kletig. Den kan användas till andra ställen på kroppen och som stekfett , dock gör det mig äcklad... haha. En produktion av apoteket faktiskt och det märks.
8. Dove Beauty Bodylotion go fresh. En mycket god lukt, dock har jag fått allergiska reaktioner efter jag använt ungefär 10 gånger. Jag började känna bränningar och på vissa ställen kändes det som huden blev helt kall. Nästan som om man använder tigerbalsam. Billigt pris och som sakt, mycket fin vårlukt. Dock skulle jag inte kunna ha den som någon bodylotion som reparerar utan nästan bara använda denna som en extra parfym.9.ACO face/body hudcreme. Brukar använda den i ansiktet innan jag tar smink på. Allt håller sig mycket längre då under dagen. Dock kan den kännas lite för klibbig och nästan alltid får jag tvätta ansiktet när det sjunkit in. Det bästa är att den är oparfymerad i vilkte fall, man vill helst inte lukta parfym i hela ansiktet.
10. Clerasil Deep cleanise. Ingen jag använt på ett tag. En blå gel man ska sedan tvätta av. Har för mig att den var lite kletig. Gillar lukten sådär. Såklart den luktar rent, inte mer än så. Den ska i vilket fall ta bort smuts och fett. Det kunde varit en lite mer snyggare flaska.
11. Nazin nässpray. Äckligt att ta det i näsan och svälja en del, usch fyfan. Dock värkar den rätt bra om man använder den sällan under en kortvarig förkylning. Ibland hjälper den inte och då får jag ta allerginässpray. Inte skoj!. Går såklart att köpa på apoteket.
12. Saltwater Spray by H&M. Billigt, ta inte för mycket då kan det hända att du får fett hår direkt. Ger en lagom effekt enligt mig. Jag tror jag inbillar mig att den fungerar bättre på sommaren, vet dock inte varför. Mysig flaska och tycker om den lilla lukt som finns. Ska nog mest användas till långthår, eller??
13. ACO acnelösning. Starkt och ska användas med pads. Ger en hyffsad effekt. Man tar iaf bort smuts. Dock använder jag inte det så ofta, annars brukar jag också använda det som sminkborttagning på kvällen. Bra pris!
14-15. Råkade fixa två nummer på samma produkt. Detta är då Apolivas ansiktsvatten. Parfymerad i samma som deras bodylotion, underbart gott. Man känner att det inte är så starkt och att det är vårdande. Rekomenderar faktiskt :) Funkar OK som sminkborttagningsmedel.
16. DAX Spritvåtservetter. Ingen god lukt. Funkar OK. Använder inte dem så ofta. (inte för jag skulle, de är bara engångs)
17  IKEA footcreme. Använder det ibland efter duschen. Dock tar det en bra stund innan det torkar in. Ingen speciell tilltalande lukt. Men det verkar hålla i evighet. Skönt material av flaskan. Inte så blankt, mer mjuk :D
18 DATE Me. Hahah, vågar inte ens avslöja hur gammal denna Deo är. Borde verkligen slänga den. Date använde man när man var 12 eller 13 ungefär, rätt kul. Men den är inte slut och lukten ger mig vissa minnen ifrån förr xD haha. Väldigt billig och goda fruktiga tjejiga lukter. Dock inget jag använder längre. Men för mina små läsare så rekomenderar jag den :)
19 Beuty Body Lotion By H&M. Också en väldigt gammal bodylotion jag fick på en födelsedag. Det är små glitterkorn i den och den har en väldigt annorlunda lukt som jag faktiskt inte kan beskriva. Häftig flaska och jag använder den faktiskt ibland.
20 Nivea Sun Stick. Mycket bra för solen, läpparna blir snygga och det verkar hjälpa. Inget mer att säga! Eller jo, det var dyrt när den kom ut har jag för mig. Dock räcker den länge :)
21 Depend Massageolja Relax. Har provat denna. Mycket avslappnande lukt, och den är lagom oljig och det torkar fint.  Till viss del fixar den ömma muskler. Fredagsmysfaktor = HÖG ;)
22 Dover summer glow. Använder inte dessa produkter längre. Känns som om man missar något ställe alltid och jag orkar helt enkelt inte stå och smörja in mig i en halvtimme minst för att försäkra mig om att det är jämt. har sätt för många som har sträck och annat, inte kul. Dock funkar ju den, såklart det gör det.
23 LDB alovera body lotion. Mycket god lukt och den funkar mycket bra :D Den ger huden lite mer glans och jag tycker om den väldigt mycket :) Dock är jag dålig på att smöja in mig efter varje dusch..
24 Nivea apricot shower cream. Brukar använda den efter jag tränat, luktar gott och den rengör bra :)


25 Eucerin solskyddsfaktor Junior. Solskyddsfaktor 30 och det brukar jag ta när jag är ute vid havet. Då smörjer jag bara in mig en gång, sen är det klart. Bra grej att trycka på så det sprejas ut istället. Mycket behändigt. Luktar ljuvligt!
26 Se nr 22. Samma produkt.
27 Dove silk. En lite vuxnare doft och det känns nästan som silke när man tar på den. En bra deo och att den är upponer är nog det bästa med hela den! Smart uppfinning måste jag säga!
28 Aco solskyddsfaktor. Brukar ha den i ansiktet ibland, eftersom det är 50. Jag är inte den som blir solbränd men jag blir häldre brun än bara röd. Bara för man har solskyddsfaktor betyder inte det att man blir mindre brun, man blir bara mindre bränd. Jag rör mig häldre och blir jämt brun ;) Volleyboll i sanden någon? ;)
29 Eucerin Juni Sun Lotion. Detta är solskydd 25 och det är den vi har som lägst hemma. Märkre nu att den var för gammal, direkt i soppåsen. haaha
30 Nivea cleansing milk. En produkt jag använder då jag vill vakna upp, lukta svagt i ansiktet men endå ta bort fettet och smutset ifrån ansiktet. Tycker om denna produkten jättemycket!
31. Nueva cerat. Luktar inget och funkar bra. Inte för kletigt och lite tråkig förpackning kan tyckas.
32 Proffs styling gel. Ger en för fet känsla efter ett tag i håret. Kan tänkas användas i mycket små mängder.
33 Proffs shine spray. En gammal favorit. Det blev lite skinande och luktade faktiskt väldigt gott utan att göra håret fett. Använder dock inte det nu, men skulle kunna tänka mig att göra det ibland. Mycket lätt att tvätta ur.
34 lacoste body loition. Fick med mig den när jag köpte touch of spring parfymen. Åh denna är helt underbar. Ibland kan jag öppna den bara för att lukta på den. Vet inte om det finns att köpa? Borde i vilket fall göra det igen!
35 IKEA handcreme. Luktar lite och håller väldigt länge. Precis lika skön att hålla i och få ut som footcremen!
36 Lacoste tocuh of pink. En mycket god parfym men dock är den mer för yngre tjejer tycker jag nu idag. Dyr, men en fin lukt. :)  Nästan lika bra som bodylotion!

37 Apoteket handsprit. Funkar mycket bra, dock måste man tvätta händerna innan, annars blir det kletigt. Dock något jag är beronde av nu när jag har börjat bli äcklad av tanken på bakterier under tagenbort.. dörrhandtag och annat. Och såklart för sjukdomar. Mycket bra att ha med sig!
38 Loréal Studio Hot straght. Använder jag innan jag ska föna och plattar håret. Funkar mycket bra, dock ska man inte ösa för mycket i håret .. då blir det verkligen fett. Funkar sådär när det gäller att få håret spikrakt...
39 Proffs Mousse. Funkar inget vidare egentligen. Ingen bra lukt och rinner mest.
40 Shelly Perfumed Body Spray. Använder inte det till kroppen utan brukar ta i rummet ibland. Luktar svagt och lugnande doft. Dock ska det bara sprayas lite. En gammal flaska jag fick av en vän för ett bra tag sedan :)
41. Dalacin. Till för att torka ut finnarna. Det blir värre innan det blir bättre. Envisst arbete och jag gav upp för ett bra tag sedan. Tror det är recept på det. 
42 LDB goes Berry. En väldigt annorlunda och stark doft. Gillade den tidigare. dock nu.. vet jag.. ej..
45 Vicotoria Beckham Signature. En mer kvinnliga doft och jag älskar den! Behöver bara ett pysh sedan håller den sig i kläderna i ungefär 4 dagar. Gillar den mycket och använder den varje dag!
46. Indra deodorant. Inget jag anävnder. Lite kinesisk doft över det hela. En gammal flaska. Luktar lite mormor ;)
47 Björn Borg. 6-0. En lite killig parfym som jag använde när jag sportade. Gillade den fram till att jag växte ur den hela "pojkflicka" rollen. Dock gillar jag den fortfarande på ett sätt :)
48 Calvin Clein test. Luktar helt OK. Vad tycker ni om den?
49 Torpets Kamomill Lotion. Gjord på bara naturliga ämnen och inga tillsatser. Köpte jag på en lite marknad av en trevlig tjej som drev det företaget. Inga utslag eller liknande får man. En lite mer gammaldags känsla. Tycker om den!
50. Elocon. Det hade jag till mina excem på händerna jag hade mycket innan. Funkar bra men råder dig att använda mjukgörande efteråt eftersom den torkar ut huden något fruktansvärt även om huden läker bra med den!


51 Dove pro age. Luktar väldigt gott. Dock kom jag på att det var till äldre personer efter jag köpte den.. vadå stressad.. Men jag tycker om den i vilket fall :) Dock inget jag använder idag!
52 Elvital total repair. En mycket bra hårinpacknings om doftar ljuvligt. Billig och snygg burk. Det nyaste i min lilla samling. Ska nog inte ens kalla detta samling men endå.
53 Klipppotekets hår housse. Funkar bra, är verkligen mousse, doftar lagom mycket, lite starkt men har endå en svag doft inom sig. Håller helt OK i stryrka.
54. Syns knappt vilket nummer det är men det är på den lilla Eeze flaskan. Muskler och ledskador.. Funkar för lindrigare skador men jag provade det till min skada under knäet och det hjälpte inte, så som sakt lindrigare skador. Svider lite och luktar inte ros direkt.
55 Rött läppsift jag använder vid lust :)
56 Liten gullig flaska att ha i handväskan - Handsprit. Mycket bra innan man ska äta ute osv.
57. Puma Urban Motion. en mycket god sportig parfym som jag tyckte om mycket innan. Nu är den nästan slut men puma har länge gjort bra parfymer.  Rekomenderar det verkligen !:)


Sådär, nu var jag klar! Något ni undrar över, vill tycka till om?
Om inte så får får jag tacka för att ni läst!. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0