toddlers tiaras?

Är förkyld.
Vad har jag förväntat mig?`Många i min närhet har varit förkylda och idag var det min tur. Rätt skönt att bara göra ingenting men alla saker jag borde göra kommer ikapp.. Har nationella i matte på tisdag, och skulle egentligen på en extralektion med det imorgon, behöver verkligen det.. suck. På ett sätt är de bra att jag blev förkyld nu innan det börjar bli varmt här nere i blekinge. Igår hade det varit snö i de norra delarna , 25 grader i Stockholm och här nere svinkallt och regn.. SUCK!.


Tittade på programmet toddels&tiarors, har ni sätt det?
Det finns några, eller ja tyvärr väldigt många korkade mammor. Vad jag har fått för mig är det mammor som själva ser dåliga ut, som själva misslykats inom modebranschen, och bara vill tvinga barnen att bli framgångsrika. Alla dessa barn som deltar är bortskämda - de får precis allting , och inte nog med det, det var en fyraåring som stod till sin pappa och sa "shut up!!! shut ut!! och fick ingen tillsägelse överhuvudtaget. Många föräldrar tvingar sina barn att träna sina gångstilar och sina speciella vinkningar. De små barnen kan inte ens gå in på scnene själv. Många barn försöker slita sig loss när de går upp på scen och många många barn gråter och vill inte ha massor av smink eller sina klänningar.

Vad i helvetet tror mammorna att detta göra sina döttrar(och även vissa söner) lycklig? En mamma sa"jag vill bara att hon ska vara lycklig". Hur FAN blir man lycklig för att ett par domare sitter framför en och säger att man var fin, men inte tillräckligt fin. Och hur kul är det när ens föräldrar tjatar och lägger otroligt mycket pengar och tid inför detta. Några barn tycker säkert det är kul att bli fin, en stund. Men hela detta tävlandet och tvången många barnen får stå ut med. De får ju inte svika sina föräldrar för då blir de straffade. En tjej som var SJU år rakade de benen på, SJU år!! Jag minns inte när jag rakade benen för första gången men det var inte innan jag var tretton år i vilket fall! Föräldrarna är monster, fy fan vilka hemska människor. Osäkra människor som tvingar sina barn. Fyfan.


Bildkälla.

Vad anser ni om detta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0