TYSKLAND IMORGON!

Det ska bli riktigt roligt att åka iväg även om man har lite resfeber.. hehe!
Men jag behöver nya erfarenheter och jag hoppas detta kommer bli riktigt roligt!!

Jag har packat hela dagen och nu ska jag hoppa in i duschen, kolla det sista
i packningen och ringa julia dessutom och diskutera packning xD hahah! 

Det blir läggdags tidigt för jag ska upp senaste 04.30 imorgon!! Ajajaj!
Jag kommer ha videokameran och kameran med mig så det blir mycket
uppdatering någon dag efter jag har kommit hem. Vi hörs igen om ca 10 dagar!

Mycket på gång.

Åh vad jag skäms! Bloggandet har ju varit en liten kul dröm jag haft, och jag missköter den rättså stort xD
Nu har jag inte skrivit sedan påsk och så mycket har hänt, hoppats ni följt mig på min bilddagbok..

Det där med min header har krånglat dessutom :S vet inte varför, för jag har lyckats ha en egendesignad där tidigare.. Just nu ser framtididen väldigt späckad ut. I dessa månaderna brukar mitt liv vara som roligast, det händer alltid så mycket och jag bara älskar våren!

Jag har blivit tillfrågad att bli yoga-instruktör(väldigt roligt) och snart åker jag till Tyskland på språkresa för att bo i en familj(väldigt stort för mig) Hon kommer även komma till mig! Förhoppningsvis ska jag sommarjobba, åka till Sweden rock osv. Egentligen vill jag gå på en till danskurs i sommar, springa tjejmilen och tågluffa, dock vet jag inte om jag har pengar till det. Det får vi se! Om inget annat kommer jag bli väldigt besviken om jag inte kan köpa/få en systemkamera eller gitar.. jag har nämligen kommit fram till att jag ska skriva en låt!

Hoppas ni har det bra där ute alla läsare :) Uppdateringen kommer bli bättre.. oh just det, jag (JAG) har skaffat facebook, trodde aldrig det skulle hända.. hahah, usch vilken nörd jag har blivit!


Här  Yogar jag lite, när vi hade picknick på påsklovet. hehe</div>

Nya planer ?

Jag har börjat funderat lite på vad jag ska skriva i min blogg, när och hur ofta.. Jag har märkt själv att jag inte har lika mycket "slö" tid längre som jag tidigare lagt på bloggen, därför har jag funderat på att mera bara skriva om stora händelser (inte vardagliga) och mer om vad min blogg egentligen handlar om - musik! ( även foto och dans , som jag älskar)

Men designen går framåt men det har blivit lite krabb på den fronten. Jag hoppas det blir bättre, jag tar mig tid när jag känner för det.. Jag uppdaterar dagligen på min bilddagbok: feelthemusic.

Glad påsk på er föresten :)


090408


Mina händer kommer inte längre finnas i din stora hand.

Mina fingrar kommer förbli iskalla nu  när du inte längre värmer dem.p.s. Jag jobbar på designen.. jag skriver när det är klart!

090405

Nej jag måste verkligen fixa en blogg-design, en ordentlig sådan.. det kommer nog ta lite tid tror jag allt.. men jag är verkligen inte sugen på att blogga om hela bloggdesignen bara skriker till mig" jag är fuuul" haha. Nej men jag ska rycka upp mig med detta nu va.. Men under tiden finns jag ju på min bilddagbok med samma namn!

Nej skärpning!

vafan.. jag hade ju lovat mig själva att börja blogga igen och hela faderullan.. men jag ska verkligen försöka ta tag i designen nu för det är den som hindrar mig ifrån att skriva egentligen..frågan är bara hur jag ska börja med allt.. hm.. photoshop är väl inte det bästa jag kan.. men jag ska allt försöka!RSS 2.0