Hej, vad heter du?!

Hej bloggen :)

Igår var en minst sakt hektiskt dag, och jag har mycket att berätta för er :) Igår var det skola som vanligt och jag hade företagsekonomi som jag tror endå kommer bli rätt bra, bättre än andra vanliga ämnen som "historia" och "samhällskunskap" är helt klart trött på dem.. så det kommer bli att jag stannar på ekonomi -inriktningen tror jag allt endå.

Jag var även på ett möte med min nya förening här i min stad. Jag ska ju bli och är i princip yoga-instruktör, och ska börja ha en barngrupp helt själv. Många jag såg hade grupper som "gympamix" och "4-7år" vilket jag tycker verkar lite lamt, dessutom hade alla en hjälpledare (som också tjänare mindre) lite kul för mig som ska klara allt själv :) tycker det är skönt, och jag är lite stolt för det betyder att min yoga-instruktör som jag verkligen ser upp till och har lärt mig allt jag kan om yoga- tror på mig att jag klarar det själv!
Vi lekte en sorts lära känna lek alla i föreingen. Det var äldre, det var tjejer i samma ålder som mig.. men det lustiga var att det inte var en enda manlig ledare. Jag menar, är inte det lite konstigt endå? Föreningen har/haft ialle fall box och så vidare.. lite skumt är det inte?.. Vi fick massor information om tider, upptagna tider, medlemskort, närvarolista, arvode, nycklar, kläder, möten, telefonnummer, tillbehör till passen, koder, kurser, ledarfoton och så otroligt mycket annat. Blev rätt mycket i min hjärna till slut.. men såhär i efterhand så vet jag att allt är bara så nytt, så det kommer lugna ner sig senare :) Jag blev redan på mötet erbjuden att få en till ledarpostion i en annan grupp, men tror jag kommer tacka nej tills vidare.. tror faktiskt inte jag hinner med allt. Jag vill ju satsa på min egna träning, skola är otroligt viktig just nu, och vännerna vill jag absolut inte glida ifrån.. nejnej. Sen vill jag gärna ha dagar där det enda som betyder något är att ligga i sängen att slappa, tänka på ingenting och gosa med katten :) laga kanske lite mat, titta på en film.. och bry sig om precis - INGENTING!

Åter till idag då alltså.. Idag hade jag teckenspråk mellan 08.00-11.00, helt otroligt kul. Många fattade nog inte att lärarens skämt var sarkastiska, vilket jag är van vid här hemma, så jag skrattade och fnissade hur mycket som helst.Bästa kommentaren ifrån läraren var när hon såg en kille med mössa på "jasså du är rädd för hackspättar" och helt allvarlig, jag dog nästan av skratt innombords! Vi fick lära oss alfabetet och lite meningar(hej vad heter du), och det låter lamt.. men shiet, tycker det är riktigt coolt. Jag har absolut hamnat rätt. Jag är glad jag inte valde ett "plugg" ämne på det sättet som andra gjorde.. Hade aldrig velat ha "barn som far illa" kursen 3 timmar på sista fredagseftermiddagen till exempel, då trivs jag bra på musikalen, då det inte heller är samma skriftliga prov.. det underlättar hela skolan. Där får man göra praktiska grejer, röra på sig.. och ja, det mår jag faktiskt bättre av än att förstöra huvudet med ännu mer plugg-infoprmation. Det finns redan gott och väl så många skriftliga prov och hela ettan bestod av systemet att lyssna, skriva, plugga, ha prov. Så otroligt oinspirerande. Nu känns allt mer riktigt också eftersom vi får chansen till att starta ett EGET företag på företagsekonomin(som ett exempel).

Nu är josefin påväg hit och vi ska bara chilla hela kvällen! Har pyttelite läxor att göra, men annars är det kanonlugnt! Jag har tränat lite lätt idag. Hade fruktansvärd träningsvärk,magont och huvudvärk vilket gör att jag bara var med på gympan i skolan. Det var roligt att spela beachvolleyboll :) Så jag ska bara ta det lugnt idag minsan :D
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0