Idag mår jag bra.

En rubrik som stämmer väldigt bra.
På något sätt idag känns allt möjligt, som att få inspiration till att blogga, att locka håret med en plattång.. sånna saker som jag kan tycka är lite jobbigt ibland xD .. vädret är faktiskt jättefint och jag har yogat nu på morgonen, något som verkligen har fått mig att förändras.. jag är på något vis med kontrollbar när jag blir arg, ser fler möjligheter och mår bättre psykiskt.. Jag håller på att läsa olika yoga böcker varje dag, och jag ska försöka få ihop flera inlägg om yoga.. och vad det egentligen kan göra - OM man utövar yoga rätt.. 

Många tror de bara är massa trams om man inte blir sjuk när man yogar osv.. men jag har iaf ett levende bevis på det - min instrktör! Hon har varit förskyld 1 gång på minst 25 år, och varför skulle hon ljuga? Har ändrat min kost lite också, och att kött och fisk och kyckling inte är lika viktigt att äta. Jag kommer ALDRIG bli vegiterian för jag är inte född till det och kommer nog aldrig klara att vara utan, men att dra ner på det är bara bra för magen :)

Nej nu ska jag duscha och ta en frukost.. Nästa är att träffa Julija, ska bli riktigt roligt.. min "nästsan" granne, och även min fina klasskompis :) 


Julia och jag vid floden Elbe i tyskland på utbytesresan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0