Skönt att vara hemma.

Nu sitter jag i vårt växtrum/altan, och hör regnet smattra mot rutorna.. rätt mysigt, lite kallt.. men rätt skönt. Just nu känner jag mig rätt trött, avslappnad och lite sådär nere och fundersam, men inte så att jag är deppig.. en lustig känsla, men är mest glad att vara hemma.

Blev rätt frustread när jag tränade jazz idag/ikväll. Jag ska försöka få det att inte låta som jag skyller ifrån mig.. men det gick inte så jätte bra idag. För det första var jag riktigt sliten idag, för det andra har jag bara dansat jazz lite halvseriöst inne i stan, och där jag dansade idag märker jag direkt att det är mer pli på danseleverna, mer att studera var och en, och både jazz och balett är mycket mycket mer kroppshållning än vad jag har tränat inne i stan, så därför var det lite jobbigt när jag inte direkt kände mig som den bästa. Vi var ganska få, och det kändes som man fick blickar när man råkade missa på något litet. Men jag tycker faktiskt det inte är så konstigt att det inte gick så bra egentligen.. jag har ju inte dansat varje vecka på ca1 år, så vad har man förväntat sig? Det är andra saker som kommer i första hand nu -> skolan, yogan, min kost, vänner osv.. Innan var ju det bara dans.. dans dans dans.  För det tredje är jag inne i den såkallade jobbiga veckan i månaden, och det gör väl sitt till att ha ont i magen & huvudvärk.. 
Jag älskar dans, men tror inte riktigt tiden är mogen för mig att börja träna seriöst. Jag kämpar helt enkelt vidare med dansen och hoppas snart vinden har vänt, vilket betyder att det kommer vara lättare att ta mig till träningarna, att fler kompisar börjar träna seriöst, att jag har råd att betala alla kursavgifter.. osv osv! Då antar jag att tiden är mogen.

Jag har umgåtts med Rebecca ikväll, och det är en rättså nyfunnen vän till mig :) Hon vad med mig och dansade och vi pratade om allt möjligt under tåg och bussresorna! Mycket skoj, måste göras om! När jag skulle köra hem var det alldeles mörkt och klockan var 09.00.. men jag tyckte det var rätt mysigt i allefall för man såg alla trafikljus och lampor som reflekterade med allt vatten på vägen.. fick massor av fotoideer mitt i allt!

Imorgon trodde jag att min australienska vän bonnie och josefin skulle komma till mig och umgås, vilket vi inte gör så ofta. Men nu kanske bonnie har fått förhinder pga ev middag hemma hos henne, vilket jag tycker är lite synd med tanke på att vi hade redan bestämt, jag har planerat lite och mamma hade köpt in extra käk.. om jag bestämmer något brukar jag hålla vad man lovar. Jag får helt enkelt se vad som händer imorgon. 

Just nu tycker jag bara det är skönt att vara hemma, få vara ifrån skolan och fundera över saker och ting och bara kela med katten, läsa en bok eller bara .. vara!

Nu är det dags för mig att avsluta. Godnatt tror jag med att jag säger nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0