Sommaren 2009 DEL TVÅ!


Mamma fick hem sin systemkamera som jag mer än gärna pillade på och läste tysk-manual på.. Haha, Har börjat få använda den mer och mer, och privatlektioner fick jag ge mams också. Nu hoppas jag snart att jag får ta med den utanför tomten utan att hon ballar ur, inte direkt att det första jag gör är att slänga den i en å eller sätta fyr på den som mamma tror ska hända..


Jag firade midsommar med familjen och senare med hanna och hennes båda bröder :) Vi sjöng snappsvisor, hade lekar och åt väldigt god mat. Måste nog säga att det var en väldigt bra midsommarafton :) Jag var faktiskt ute och solade och badade så mycket det bara gick emellan alla regnskurar i sommaren också :) Jag blev så brun som.. ja en louise som jag kan bli xd alltså lite småbrun >< lite tråkigt.. Men tycker denna bilden är fett skön :)Fick många roliga timmar på kvällar och nätter med den här filuren, många roliga skratt och minnen kan jag tala om :) Hoppas du har det riktigt bra på den nya skolan nu:)


Jag var nästan en vecka ute på en ö med mina kusiner och mitt kusinbarn :) Otroligt mysigt och jag han med saker som att gymma, ut och gå med deras hund, shoppa och vara själv hemma hos dom när mina två kusiner jobbade, hade en väldigt rolig tid där :)

Östersjöfestivalen var jag inne på två nätter och en eftermiddag.. mådde rätt dåligt där sista dagen xD bilderna är ifrån en förfest hemma hos mig.. Men ja, det var ett bra östersjö, tror jag :D hahaha. Hade väldigt roligt och träffade massa nytt folk!

MIn kusin pernilla på fotot, på min födelsedag då jag hade massor av kompisar vid en sjö då vi badade, drack lite, lekte lekar, åt mina fantastiska pizza & kanelbullar.. tittade på stjärnorna och allmänt umgicks! Tidigare på dagen träffade jag min släkt och firades av dem. En mycket bra dag, som slutade 03.00 på morgonen då jag kom hem! Puss på alla som grattade mig, firade mig och träffade mig :D


Umgicks med hanna en hel del i vissa perioder :D Vi har varit kompisar i över 6 år tror jag nu och vi har aldrig bråkat något vidare, en väldigt bra kompis och numera lite av en springkompis :) Ger mig massa tips, väldigt bra :D Här är en bild på oss två hemma hos mig!


Jag tittade på en teater ute på en ö där flera av mina brors kompisar och även några av mina klasskompisar var med och medverkade! Den var lång och riktigt rolig, och en härlig känsla då man faktiskt satt utomhus. Hehe. Ett mycket bra minne!

Jag färgade och fixade till håret hos frisören, lite riktigt ordentligt denna gången.. dyrt vart det och mamma var icke glad.. Men jag var riktigt nöjd, massor av ljusa slingor och ja.. fick massa inpackningar och dom fixade till det :) :D

Jag och min vän josefin var ute på en ö och tältade! Vi solade i massor, badade, köpte mat i restaurangen, grillade , sprang upp till en bergstopp.. kastade freesbee, läste i solnedgången .. tog yoga bilder.. osvosv. Detta är jag uppe på berget och man ser lite av ön. Vi hade det superskönt och massa fniss i det lilla tältet när vi skulle försöka sova! :D

Jag hade en heldag med mina föräldar en dag också! Vi var och tittade på en grotta där en man hade levt i 13 år och var helt ensam och en riktigt hemsk livshistoria :S jag gick på hängbro, badade i en stor å med strömt vatten och bara hade det jätteskönt :) en fin dag med föräldrarna!

En av dom sista lovdagarna cyklade jag och mathias upp till ett skogsområde där vi grillade, badade och bastade med några av våra klasskompisar. Lite pipa på kvällen och journey.-musik.. En mycket bra dag och flera mil cyklade jag sammanlagt. Duktigt louise :D

Ja, det har dock hänt mycket mer.. och det är mycket mer än detta jag kommer minnas.. men ni fick lite provsmak, och genom detta kan jag gå tillbaka och minnas ännu mer nu när ajg skrivit ner lite också :) 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stäng ner bloggen för fan, ortkar inte se dej patetiska människa

2009-08-24 @ 16:07:46
URL: http://www.läggnerbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0