Orangutangbäbis och 14 CV

Idag har det varit minst en lång dag!
Dagen har varit bra, och dålig. Jag började med att cykla in till stan i snön, gick faktiskt överträffligt bra. haha. Jag skulle kopiera papper på biblioteket eftersom våra båda skrivare har gått sönder.. Så  jag traskar in där och lånar en dator. Lyckas först inte komma in där jag har min CV - fil. Det gick när jag var hemma men där krånglade rätt mycket innan jag kom in. När jag kom in så råkade jag trycka bort den bifogade filen som låg i ett mail, tack vare att jag var inne på en ny version av sidan och där låg papeprskorgen och öppna precis jämte varandra... aaah!! Fick ringa hem flera gånger och när dom väl svarade fick mamma skicka det igen ifrån min dator. Fan vad frusterad jag var... men men. Jag skrev ut mitt CV jag skrev igår kväll. Innan dess köpte jag pappersfickor som jag snyggt stoppade in det i! ;)

Min kreativitet lönade sig dessutom! Jag lämnade ut CV till sommarjobb till inte mindre än 14 butiker! Då ska ni också veta att dom jag inte gav till ville jag skulle komma tillbaka lite senare. Men sen stötte jag på en och annan som redan hade fullt. Men många berömde min kreativitet på mitt CV och att jag var ute i så god tid, så jag är otroligt nöjd för jag har fixat precis allt själv! Så nu har jag kommunen, landstinget och lite övriga butiker och platser jag ska söka på nu i mellandagarna! Jag måste bara ha ett jobb, för jag SKA och KOMMER att komma till Rom i oktober ;) hihi.

Jag vandrade även in på biblioteket innan jag skulle hem, och lånade några böcker. Kände mig sugen på att läsa något som jag inte har hemma! :) hihi.Lite blandad kompott som ni ser! Den som ligger överst är en ljudbok. Har aldrig provat på det fenomenet som sägs vara så bra. Så ska snart bädda ner mig med lite thé och lyssna! :) Hoppas den är riktigt bra!. Föresten, inhandlade en lite onödig sak idag som jag inte direkt behöver,eller jo det behöver jag. Jag köpte typ min fjärde deodorant idag. Vet inte varför jag har så många, men endå. Det fick bli följande:


Tycker Dove är helt underbara när det gäller bodylotion och deos. Den luktar otroligt gott, särskilt schampot som finns i samma lukt! Så det blev det jag fick hem ifrån stan. Förutom att handla lite deo tog jag och hanna också en fika. Så där brände jag upp lite till pengar, vilket var onödigt, men det är ju roligt att träffa hanna så man får ju bjuda lite (= hihi. Det var roligt att träffa henne en stund och snacka lite skit!

När jag kom hem så tränade jag nere i källaren med boxningssäcken, hantlarna och lite styrketräning på golvet tsms med stretchövningar. Var väldigt trött i kroppen så det blev bara 60min. Har tagit en dusch nu och fick precis se en ny grej som hade kommit hem idag. Nämligen ett litet gosedjur. Detta gosedjur är en söt liten orangutang-bäbis och den har jag fått ifrån WWF, för att jag är fadder till orangutangerna. Det bästa med att vara det är att jag också hjälper till att hindra regnskogen ifrån att skövlas bort och också klimatet, som påverkas runt om i området, men också här i Sverige. Så jag blev väldigt glad när jag fick se denna lilla krabaten:

Måste ju döpa honom tillnågonting ;) hm!

Nej nu ska jag städa mitt rum lite.. Sen ska jag bädda ner mig i sängen och bara lyssna på min ljudbok. Ska bli en lung kväll. Märkte att detta blev ett rätt långt inlägg i alla fall.. hahah, ajdå! MenMen. ha det finast nu!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0