Gulddroppar.

Denna dagen gav jag mig fasen på att jag inte skulle ligga och sova, eller drömma mig bort i en twilight bok! Det har nämligen blivit så de senaste dagarna.. Har läst ut trean nu "ljudet av ditt hjärta" och den var väldigt bra, men egentligen hände det inte jätte mycket. Skulle gärna velat haft en längre bok. Men jag ska dock läsa den en gång till snart igen, kände som jag verkligen plöjde egenom allt och ibland hoppade över rader bara för att få veta snabbare vad som skulle hända .. hehe. Men den var fin!

Idag gick jag upp väldigt tidigt för att ha varit lov. Kl 07.00 satt jag och åt frukost och sen har jag varit ute och testat min pulsklocka med en liten joggingtur. Duschat och sedan varit i stan och gjort lite ärenden och sökt ännu flera sommarjobb. Det var inte höjdpunkten att leta sommarjobb så det blev bara 4st CV jag delade ut idag. Men jag ska ta en sista runda nu någon dag inom ett annat område, sen är det bara blanketterna inom kommunen och landstinget som ska fixat i framtiden. För sommarjobb.. det ska jag fan ha! (ska ju till rom!!!) haha.

Nu när jag kom hem har jag ätit lite, och kollat igenom instruktionerna för min kortläsare till min nordeakonto. Så nu ska jag börja skapa nya konton och lite andra funktioner :) ska faktiskt bli kul. Börjar känna mig riktigt vuxen! Nu är det snart dags för middag, och jag har precis varit ute och tvättat min smutsiga moped, hehe. Tog lite snabba bilder när solen stod på också :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0