Juuuleklappar 2009

I vår familj är julklappar något vi lägger energi på. Om man inte har pengar, då vänder man på slantarna och köper något i vilket fall, och skriver rim. I år var jag nöjd med mina julklappar. Förra julen var ju allt lite mer extremt då jag både fick ett ljudsystem och en laptop av min bror. Som jag nu använder! :) Men detta året var allt inte lika extremt men väldigt trevligt.

Jag själv gav bort olika böcker. T.ex "42 sms som kom till helt fel person" till mina två bröder, och det uppskattades väldigt mycket, vilket var roligt! :) Jag gav bland annat bort saker ifrån UNICEF till min pappa, till mina kusiner och deras familj (min andra familj som jag ibland kallar dom) och så vidare. Till pappa gav jag bort ett kort där det stod att "han/jag" skänkt pengar så att unicef kan skicka massor av myggnät till fattiga barn så att de kan undvika malaria. Till mina kusiner skickade vi ett kort där det stod att jag/dem har skickat iväg många påsar nötkräm, som fattiga barn kan äta och få i sig massor av nyttiga saker som kroppen behöver. Mamma skickade bland annat iväg poliovaccin som hon gav ett kort till min ena bror, och till sin farbror då hon skickade iväg vattentabletter tror jag.. Så det kändes väldigt fint! Mamma fick bland annat hörlurar, och pappa fick massor detta året :) han blev nog extra glad för det förstorade bilden i en ram på mamma som jag hade fotat :) hehe. Mina bröder fick massor med olika style och lukt-produkter åså :)

Men ja.. nu till mina julklappar!! :D

JAG FICK EN BOLL :D:D har önskat mig det jättelänge, eftersom jag tycker det känns lite fjantigt att använda dessa såkallade pilatesbollar på gymmet. Nu kan jag träna mycket mer muskler hemma. Även denna ska jag ta ner i källaren till mitt lilla minigym :D hihi. Den fick jag av mamma och pappa! Jag får alltid träningsprylar. Tidigare jular har jag fått boxningssäck, hantlar, boxningshandskar, yogamatta, osv osv. Mycket bra! :D Önskade mig även en pulsklocka ,men det får jag spara ihop till själv :)Detta tror ni kanske bara är en vanligt hp -dvd.. men icke! Först och främst är det blue-ray.. vilket betyder äckligt bra bild och äckligt snygg textning. Sen finns det så man kan koppla upp sig på internet på ena cd skivan och få grejer ifrån kommande filmer. Sen finns det otroligt mycket extra matrial om författaren och interjuver med skådespelarna. Men det häftigaste är nog att man kan se filmen, och sen ställa in så att man kan samtidigt se vid en scen HUR dom gjorde scenen, och hur dom tänkte. Man ser lixom dubbelt. Men såklart kan man se filmen som den är :) Men detta sistnämde tyckte jag var otroligt kul :) Sen fanns det tydliugen mycket mer, men min bror har inte hunnit förklara allt. Men det var iaf kul :)


Jag ska nämligen börja med ett litet mindre projekt här hemma, när jag har tid. Min dator är nämligen full av bilder.. IGEN.. denna gången är det bara bilder ifrån 2009 som tar upp hela datorminnet.. hehe.. Behöver nog köpa ett nytt 32gb usb... Så nu har jag bestämt mig för att jag ska beställa bilder och sätta in det i ett album. Jag har ju album mamma har gjort, men det är ju bara familjebilder. Nu vill jag ha egna album med bilder ifrån mig och mina kompisar. Så mamma gav mig ett svart. Blev jätteglad :)


Det roliga med denna ringen.. är att jag själv gick in ungefär tre gånger på guldfynd och tittade på denna.. utan att mamma visste om det. Men jag köpte den aldrig för jag hade inte pengarna.. Nu fick jag den i julklapp. Otroligt komiskt och jag blev väldigt väldigt glad :) mitt mål är nämligen att ha en äkta silverring på varje finger! Just nu har jag 4 ringar.. :) Det är alltså bara 6 st kvar. Den på vänster ringfinger kommer bli svårast att fixa.. :)


Jag fick även ett svart halsband med silverkulor på :)Snart är hela min serie komplett! Som ni kanske ser är det twilight ettan och trean.. Jag har själv tvåan och sen väntar jag bara på att fyran ska komma ut i pocket, då ska jag med få den :) Blev jätteglad. Har nämligen inte läst trean ännu.. hihi! <3 Tack mamma och pappa!!!


Av min andra bror fick jag nämligen ett presentkort som gäller i Coop Foru, Coop Extra, Coop Konsum, Coop Bygg, Coop Nära, KappAhl, Akademibokhandeln, Expert, Löplabbet och någon mer sminkbutik. Nu ska jag bara bestämma mig vart jag ska gå, och vad jag ska handla :) men det är bra, för behöver det :)


Eftersom både jag och min ena bror är rätt nördiga när det gäller harry potter så vet vi ju rätt mycket om böckerna om filmerna. Vi äger inga andra saker som t.ex tröjor eller liknande, för det tycker jag är töntigt. Men denna nyckelringen jag fick av min bror var faktiskt väldigt fin. Den kan jag använda när jag har någon viktigare nyckel, för den är lite för klumpig att ha med i skolan. Haha. Den var grym i vilket fall! :)


Fick pengar av min ena bror för att jag har hjälpt till på hans jobb. :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0