Minigym och skottning.

Idag har varit en liten annorlunda dag. Jag har nämligen bara tagit dagen, precis som den kommit av sig själv! Dagen började jag med att laga till lite potatis,svamp,morötter,lök och ägg , var väldigt gott! :) Slog in lite paket och hjälpte till när mamma och pappa kom hem och hade handlat lite. De köpte sällskapsspelet TP! Ni vet det med massa frågor och samla tårtbitar? Ett fint spel, men vet ifan om det är värt 600spänn.. aja! Det ska vi spela på julafton!

På tal om julafton - jag längtar faktiskt! Jag har haft julkänsla sedan i mitten av november och jag längtar faktiskt mer än vanligt. Tror det är för att vi ska hitta på lite nya traditioner denna julen åså. Imorgon ska jag dessutom iväg med några kompisar och åka pulka och basta mm. Det kommer nog bli väldigt roligt :) hihi. Jag hoppas bara vädret blir bra och att dagen blir lyckad!

Idag har jag hjälp till på pappas jobb. Han får nämligen rycka ut när det snöar och jag fick hjälpa till att skotta. Det var någon surgubbe och någon surkärring som sa att "ja det snöar snart igen" lite elakt, men det var väldigt många som kom fram och berömde mig för att jag jobbade på en lördag. Så det blev jag glad av och jag fick ju lite motion samtidigt!

Sen har jag även börjat på mitt lilla miniprojekt till att göra ett litet eget gym i källaren! Jag har flyttat ner min boxningssäck där, röjt undan saker och flyttat ner en liten stereo. Sen ska jag flytta ner hantlar, yogamatta och stegmaskinen och dammsuga lite åså, sen har man ett litet minigym :D haha. Skit skoj för nu får man träna för sig själv! Hoppa hopprep utan att riva ner något till exempel!

Annars har jag mest ätit toffiefee och tittat på shrek och tagit det allmänt lugnt! Vad har ni hittat på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0