Onsdag.. torsdag.. julafton?!

Nu är det julaftons morgon, och jag har nog inte förstått det riktigt endå. Låg och drog mig i sängen och försökte få in känslan man kände när man var liten.. men nja. Jag längtade nog mer tidigare för någon vecka sen, än vad jag känner idag. Lustigt det där. Men det är ju faktiskt inte som när man var liten.

Igår så hade jag en rätt bra dag. Jag fick storstäda hela vårt hus, vilket tog 2 timmar, och sen var jag med min bror och jobbade lite. Sen han jag inte med så mycket mer än att träffa hanna på kvällen. Vi var inne på gamla communitys som vi var medlemmar på när vi var mindre.. hahah, skit kul att kolla hur lunarstorm,stallet.se och alla de andra sidorna hade förändrats.. hahah! Skit kul. Det enda jag är medlem på nu är typ min fotoklubbs hemsida.. facebook, blogg.se(såklart!!!), msn och bilddagboken.. Och allt börjar bli rätt lamt.

Men i alla fall. Igår gjorde jag och hanna något impulsivt, nämligen körde ungefär 1 mil ut i skogen, för att basta! Dock var det människor där, men en del av dom var väldigt trevliga, vissa var konstiga och det var tyvärr några som inte var så fina.. hahah. Men det var jag, hanna och två killkompisar - pierre och ek som var med oss. Ek badade faktiskt, även om det var lite is på sjön. Haha. Hanna och jag nöjde oss med att ha snöbollskrig.

Så nu ska jag nog inte blogga mer för idag. Jag ska byta om och städa lite i mitt rum , sen ska vi laga mat! :) merry christmas !!
En del av vår gran, som står i vårt uterum. Vi kan nämligen inte ha den inne, för nu har vi fått en kattunge som är helt galen i den, och även våra andra katter. Tyvärr är den inte tänd, men jag tycker den är fin endå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0