Självförsvar är viktigt !

Jag kanske har nämt tidigare att jag går ekonomilinjen på gymnasiet. Vi fick möjlighet att även läsa småföretagande, och skapa ett företag på riktigt. Alltså ett uf - företag. Jag valde att tacka nej , eftersom jag inte ville ha de 50 extra poängen för kursen, plus att jag inte hade en affärsidé som jag ville starta med 110%. Så jag valde att avstå, men att istället göra ett företag utan att registerara det, vilket jag fortfarande är nöjd med eftersom jag konstigt nog fick MVG på min affärsplan, riktigt nöjd! :)

Men min vän Mathilda, som går i min klass och som också läser ekonomi valde att ta tillfället i akt och skapa sig ett förtag. När jag var ute på stan idag såg jag en av hennes små lappar som låg i en skobutik, där det stod om hennes självförsvarskurs hon hade skapat! Jag blev riktigt glad över att se de där. Jag har ju hört henne prata om att fixa rådgivare och sätta upp lappar, men nu fick jag verkligen se att hon fixat det, och även börjat sälja produkter!

Jag klickade in mig på hennes hemsida , och blev otroligt imponerad av att den var så snygg, för att ha blivit skapad så snabbt! Ni borde absolut klicka er in där och anmäla er till en av hennes kurser. Hon har nämligen svart bälte i karate och har vunnit brons i SM, så hon kan sina grejer den tjejen! Hon har även ett öppningserbjudande nu som ni absolut inte får missa alla tjejer där ute!

Hon säljer bland annat självförsvarsspray och överfallsalarm för en överkomlig summa, som verkligen är bra att investera i. Det roligaste är att detta är bara början till hennes affärsidé, hon säger själv att hon kommer utveckla allt mer och mer. Men ge henne en bra start, och er själva lite kunskap om hur man hanterar en farlig sitaution.


Besök min vän Mathilda, och anmäl er till hennes självförsvarskurs! www.mathildakarlsson.com!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0