R.I.P

Jag fick precis reda på att mamma hade hittat vår katt Findus i buskarna, avliden.
Vi tog hand om honom när jag var blott fem år, och nu är han borta.. fyfan.. usch.
Men han gick iaf inte bort när han skulle dö.. han gick ju hem.. vila i frid kissemise.


Fotograferad av mig, fan ta den jäveln som kopierar.

Shotgun Zebra.

Idag drar jag carro och josse till karlskrona för att se på musikdirekt! Sveriges största tävling för unga musiker! Josses klasskompis ska även uppträda! Jag kommer ta massor av kort och skrika när min kusin pernilla kommer upp med sitt band när hon spelar bas! Deras band  heter shotgun zebra <3 Lycka till ikväll tjejer! Dock är det första gången jag ser henne uppträda, kommer bli grymt kul, och även om något går snett så vet jag vilken talang du har! Inte bara på bas utan på gitarr också. Besök dem på myspace & musikdirekt.com

http://www.musikdirekt.com/?sc=artist&artID=2296&lan=2
http://www.myspace.com/shotgunzebraMitt foto på pernilla i min trädgård. Jag använder hennes system.

Hoppade ur sängen.

Kl 08.00 var jag påklädd och försvann ut genom dörren. Jag gick en runda på 5km som finns här ute där jag bor, och det var så himla skönt i solen :) började tänka på sommaren och våren.. gah , jag längtar så fruktansvärt mycket. Jag joggade ungefär halva. Eftersom jag var tvungen att värma och varva ner så det blev precis lagom :) vill inte ta ut mig för mycket nu när jag precis blivit frisk! Jag är verkligen pepp idag :) hihi. Jag fullkomligt hoppade ur sängen! 

Jag har inte alls dålig samvete för de sista ostbågarna jag åt igår, för nu har jag ju varit duktigt och varit ute och sprungit! :) Jag mötte dessutom alexandra, en barndomskompis jag har haft, som bor här ute också :) inte ofta man ser henne!

En gammal bild jag fotat, här gick jag idag bland annat :)
ännu en gammal bild, saknar sommaren, idag var träden bruna här ist :/www.coolstuff.se

Hittade precis denna sidan och tänkte dela med mig med lite av deras produkter de säljer.. haha, konstiga,roliga,otroliga,äckliga,dumma,coola produkter. Är lite fundersam på att köpa något därifrån.. men jag valde ut några jag hittade just nu och tänkte berätta om de för er :)


Värmetofflor som du slänger in i micron i 90sek, och de håller värmen i fötterna i ca 2 timmar, en rätt smart uppfinnig? Jag visste iaf inte att det fanns tidigare.. Dock brukar man bli varm i fötterna utan sånna här nya tekniska uppfinningar :) finns att köpa för 239:-.Detta dusch-hantag ändrar färgerna efter temperaturen. Blått för kallt vatten och sedan olika färger upp till rött då det är som varmast. Det var riktigt coolt när jag såg det. Skulle kunna tänka att ha det hemma faktiskt :) Det behövs inte heller något batteri eftersom det på något sätt fungerar med kraften av vattnets strålar. Det finns att köpa för 499:-Detta förstår jag inte mig riktigt på, men det ska vara en hylla som man lägger sina böcker på och då ska en illusion skapas så att det ser ut som böckerna är fastklistrade på väggen, hetl otrligt cool. Lätt att jag vill ha! Ni kan läsa mer om den på hemsidan. Den kan bli din för bara 279:-
JAG VILL HA :) en flygande alarmklocka. Skulle jag lätt vilja prova på min bror som är väldigt morgontrött. hehe. Den stängs inte av förens man hoppar upp ur sängen och stänger av den hehe. Den finns att köpa för 299:-Jag antar att ni inte missade OS cermonierna... dessa hoppstyltor användes där!!. Du kan göra volter och komma upp i 30km i timmen.. rätt läskig manick för min del, tror jag skulle göra mig illa rätt snabbt, men vem vet! En helt otrolig uppfinning dock som trotsar fysikens lagar.. finns i olika viktklasser men bara ett pris: 1895:-

äntligen.. äntligen fredag! :)

Denna dagen har varit en bra dag :) jag kom hem först halv fem ungefär. Jag och sara satt kvar och gjorde klart tentan mycket bra så slapp jag plugga i helgen :) Ikväll ska jag bara vara hemma, med min familj. Det blir tacos och att ta det allmänt lugnt! Kommer dessutom blogga rätt mycket! Har bytt om till myskläder nu, väldigt väldigt skönt.

Dagens fråga: Vilket är ditt favoritband/artist? 

borta bra men hemma bäst.

puh! Sedan halv 7 idag har jag varit igång. Dagen har gått  bra :) lite besviken att jag inte gjorde mer på historian för vet att jag kommer få ta igen det inför provet.. men vafan.. vid 3 tiden satt jag endå bara och väntade på att jag skulle iväg och simma. Jag var faktiskt pigg tills jag kom hem nu efter jag simtränade .. fyfan, huvudvärk också eftersom jag inte har ätit så mkt, men nu har jag fått i mig lite middag! 

Ikväll ska jag bara mysa i mitt rum med tända ljus!!! Lyssna på bra musik, plugga och plocka undan alla miljontals saker. Och jag avslutar kvällen med att titta på film och äta Brejk, =) det är jag värd faktiskt.hahah det var längesen..

...mycket längesen när man tog cambilder, detta är i dock i skolan när vi försöker göra samhällsekonomi, när jag har med min egen dator.. hehe. Charlotta är med på en också. =)


Rätt bra skärpa trots allt? aja, det duger, vi satt längt bak därför vit vägg.

Samhällsekonimi, ordbehandling & yoga.

Hej igen! Nu är det 6 ½ timme sedan jag senast skrev x) Jag har haft två lektioner och jag är faktiskt stolt för att jag klarade religionen och tyskan så bra, även om jag inte var 100% förberedd! :) Jag känner även att folk har varit extra vänliga idag på något sätt :) och jag är fortfarande glad för att jag och josse var ute och fikade i två timmar igår, vilket var hur mysigt och skoj som helst :) måste göras om!!

Nu ikväll blir det att plugga.. som rubriken skvallrar om, och yoga om omständigheterna är de rätta xD innan dess kanske jag ska styrketräna lite lätt med hantlarna..Detta är vad mina ögon vilar på just nu:


Min lilla felix är så snygg i solljuset :) och äter världens godaste banan med iskallt kranvatten <3

Dödshjälp & tyskt storband.

Godmorgon folket :)

 jag är på strålande humör idag :) kanske för att jag känner mig bättre och kanske för att vi har en sån kort och bra skoldag :) Jag är dock uppe på min sovmorgon för jag ska ta en skön lugn frukost, göra mig iordning utan stress och även träna på mitt diskutionsmaterial till min redovisning i religion. Vi är indelade i små grupper, och jag och några ska redovisa idag - moral och etik kapitlet! Hur man tänker.= etik, och hur man gör i praktiken = moral. Vi har fått träna på de olika etikerna som pliktetik, konsekvensetik och avsiktsetik :) jag tycker detta är helt okej och mer intressant än andra ämnen. Vi har fått förbereda oss på ett högaktuellt ämne: Eutanasi, (dödshjälp) om det ska införas i sverige, intressant ämne trots allt! Så det är antagligen de ämne som kommer komma på diskusionen i gruppen!

Efter lunch har jag min sista lektion då jag och Julia ska redovisa på vår tyskalektion.. lite mer nervös men tror det ska gå bra :) Vi ska prata om bandet Wir sind helden ( vi är hjältar) som är ett stort tyskt band. Det är ett litet projekt vi har hållt på med väldigt länge.. så egentligen borde jag vara mycket mer insatt. Men jag försöker ta texten med inlevelse , sätta igång bildspelet i rätt tid.. så borde vi bli godkända allt :)

Efter skoldagens slut.. ja då hade jag faktiskt tänkt träna lite, dock bara styrka & smidhetsövningar här hemma med mina hantlar. Jag har dessutom en samhällstenta att göra och läsa lite till datorkunskapsprovet. Men jag ska ta det allmänt lungt och kvällen kommer antagligen avslutas med Yoga! Eller vad säger du emma? =D

Hoppas ni får en riktigt fin dag :) och vi håller tummarna för att våren kommer snart.. nu är det frulle som gäller!Håller du med ? Ska dödshjälp få införas i Sverige, eller är det fel?

bild-bad.. eller något

Här är några till bilder ifrån dagen med bonnie hos hennes värdföräldrar :)----

och här är några bilder jag tog igår (lägger in en bild så ni kan se hur min hårfärg är.. kan dock berätta att den är lysande röd i solen och svart i mörkret.. men denna bild är väl hyfsat rättvis med färgerna.. eller nej, men lägger ut den iaf)
..när jag hade lite kvalitetstid för mig själv, och ja.. dock också pluggade :/
nej sovadax!!puss

Se vart dagen tar mig.

Idag vet jag knappast vad som kommer hända. Många lektioner behöver vi inte gå på osv, dessutom vaknade jag som vanligt, jobbigt när man har sovmorgon! Men jag ska ta det allmänt lugnt, plugga på håltimmarna nu i skolan så jag kan hitta på något skoj ikväll istället, jag funderar på att börja träna nu! Känner mig rätt hyfsad, så det blir nog att cykla till skolan (det kan faktiskt vara krävande) och ikväll hitta på något kul med någon :) måste komma ihåg att läas mer om den där fototävlingen på skolan.. aja, bäst att börja göra sig iordning lite smått...

just de, måste komma ihåg att ladda upp bilderna jag egentligen skulle gjort igår. fy på mig!

Jadde feat Fredric - Vill du veta

Har sökt och sökt.. men det finns inga lyric på denna låten, så ja.. det fick jag skriva ner själv! Jag skrev ner de bästa delarna som berör mig i denna underbara låt! Är värd att lyssna på.. verkligen!!

Du måste uppleva både glädje sorg och svek

Annars är livet som en simpel jävla lek.

Det kallas kärlek och är på bådas vilkor

Om du bryter mönstret faller det som brickor

Det är en hård kamp som lätt kan ge dig kramp

Måste vara listig lika listig giftig som en svamp

Du måste läka alla såren , släng inte bort alla värdefulla åren.

Det kostar massor att ligga etta hela tiden

 friden är liten och man blir lätt sliten

Man strävar efter lyckan efter varje dag som går

Variera dina sätt , gå inte runt i samma spår.

För om du trampar snätt från början blir det ganska svårt.

Du måste kämpa hela tiden, du måste granska hela livet.

Du måste se det som skrivet, 

inte lägga till något ifrån kärleksarkivet.

Alla är olika, men alla är unika. 

Vissa accepterar dig men andra kommer svika.

Alla tjänar inte massa cash och är rika. 

Men huvudsaken är ju att vi alla är unika.

Jag tar tillbaka alla gånger jag har varit snäll mot dig.

Man måste kämpa för sin heder.

Om du vill ha med mig på din resa man undrar, 

om du har bestämt dig så vet du att jag orkar, du vet att jag vill.

Du måste kämpa hela tiden, 

du kan inte flyga gratis med vinden. 

Du måste bygga upp dina tankar till frihet.

Jag tar tillbaka alla gånger jag varit snäll mot dig! 

 

Du kan inte ta förgivet att jag ska älska dig!


hm..

okej, på något vis, konstigt och utstickande så gillar jag Maja Gullstrands låt i melodifestivalen. Melodin är ju asskön! Lite annorlunda sång dessutom . Den gör mig glad på något sätt x)
Men samtidigt hatar jag den.. hm.. ja..
Och denna är sommar på hög nivå:läxor,prov,inlämningar,föredrag..

Hej läsare :)

Nu är jag äntligen hemkommen. Det har varit en helt okej dag, kunde dock varit piggare. Nu ska min förskylning ge sig snart så  jag kan träna utan att falla dit och bli sjuk igen! Efter skolan så gick jag och Emma och sökte sommarjobb. Jag hade sökt en hel del för några veckor sedan och fick napp flera gånger, men nu fick jag verkligen nej överallt. Men det ska inte få trycka ner mig, men varför är folk så otrevliga? De borde vara tacksam att man vill sommarjobba! pöh, dra åt skogen x) 

Jag hade mycket planer ikväll som förvandlades till ingenting, först tänkte jag var med julia men det blev ändrade planer, och josse frågade om jag skulle hänga med på afrikansk dans.. men tror dock det är för krävande för min kropp just nu.. väldigt synd för vill ju dit :/ så jag ska hålla mitt löfte till mig själv och satsa på alla skolans "got to do" denna veckan och framför allt kväll..inte kul men jag vet att jag måste göra det endå. Men nästa vecka josse :) 

Hoppas ni får en riktigt fin vecka :) det ska iaf jag försöka ha :) nu är det dax för middag, stekt fisk och hemmagjord potatismos <3

hehe..

Utvilad.

Jag känner mig faktikst väldigt peppad idag :) jag har mycket att ta igen och jag ska fan lyckas rensa bort allt skolarbete denna veckan. Igår var det en sån kväll då jag låg och grubblade rätt mycket. Efter ha sätt filmen "yes-man" så tänkte jag allt att man borde utnyttja livet mer. Dock inte säga ja till allt som Jim Carrey gör i filmen.. men endå utnyttja mer. Umgås mycket mer. även om jag vet att jag redan försöker trixa med tiden så mycket det går! Dock är det viktigt att jag inte kör igång för hårt med träningen denna veckan heller eftersom jag varit så sjuk.. men man vill ju! Jag vill ändra på mig. Men som sakt, veckans prioritering måste bli skolan och träning eftersom det har jag inte prioriterat på väldigt länge. 

Nu i helgen finns det många alternativ och det är lite jobbigt att behöva välja bort.. fredagen finns det inget dock men då kommer jag nog vara rätt trött endå efter skolan (vilket jag brukar) så det blir väl bara att chilla med någon kompis, familjen eller dennis. På lördagen händer det dock mycket grejer! antingen så ska jag till karlskrona med josse till musikdirekt - en musiktävling för ouppotäckta musiker där min kusin pernilla ska vara med! (kom ihåg att fråga josse om hon ska med och ev fotografera) ..eller så ska jag kanske fira nillas födelsedag med vår släkt? Fast dock hoppas vi det blir nästa helg både jag och pernilla xD 
På lördagen är det även Baldershage , ett stort disco som jag så gärna nån gång vill till. Men som sakt är det svårt att få folk att få tummen ur röven och bestämma buss och annat. *morr på er*... hehe.. och jag vill så gärna dit för som ni kanske märkt älskar jag att dansa och det är en sån "pulsdriver" special med massa extra grejer och effekter. Nå , någon som nappar? Därefter på söndag så ska jag ju på en kurs med Louis Warning, en världskänd koreograf ifrån Nederländerna. Detta vill jag verkligen vara pigg och allert till så antagligen kommer jag kanske inte göra något på lördagen för att inte bli för trött dagen efter.. 

Nå.. vad ska man egentligen satsa på?

USCH.. vet inte :/ varför ska allt roligt hända samma helg? och veckan har precis börjat.. hehe. aja. På något sätt nu efter lovet så känner jag mig peppad inför livet! Jag ska göra massa crazy,roliga och oväntade saker för jag tänker inte bara se livet försvinna :)

10 timmar sedan..

.. jag skrev mitt förra blogginlägg x) intressant intressant! 

Det var fina vägar när jag körde hem, skönt :) denna eftermiddag och kväll har jag umgåtts med kim & dennis. Det har blivit en del film , gitarrspelande, playstation och ut och gå med dennis hund jeff! Åt en god middag hos d också =) Innan jag brummade till D så ringde även pernilla, min kusin :) riktigt skönt att prata med henne igen, det finns alltid så mycket att säga! Så kan nog sammanfatta att det har varit en rätt bra söndag trots allt. Imorgon börjar skolan vilket innebär sjukt mycket läxor, tentor , redovisningar och prov .. tror vi ska ha prov iaf.. Men jag längtar tills helgen för då händer det förhoppningsvis massa kul, jag vill iaf hålla tummen på det!

nej, det är nog dags att sova nu.. puss på er!

super strålande söndag

Idag är jag nästan helt frisk ifrån min förskylning, vilket känns väldigt bra :) huvudet är lite tungt och näsan inte helt bra men jag börjar bli pigg :) det har alltid varit lite surt att varit sjuk sedan i tisdags kväll.. men men, jag hade ju missat mycket om det hade varit skola..

Nu har hanna precis åkte hem för att åka till sin bror och brosbarn. Själv väntar jag på att min pojkvän ska gå upp och göra sig iordning så att jag kan träffa honom och eventuellt några av hans kompisar :) jag ska bara äta middag först.. ostschnitzlar och pommes.. mumsfillibabba =D

Jag har även skrivit mail till mina kusiner. Tidigare så hade min familj 5 kattungar, och anledningen till att jag skrev till dem var för att skicka med en gullig bild på deras nuvarande katt som bodde här tidigare :) jag och hanna kom fram till att det är underskattat att skicka/få brev. Ett brev betyder så mycket mer än ett sms, mail eller liknande! Jag hittade bilden igår när jag satte in lite bilder i min scrapbook/fotoalbum.. kul att pyssla lite sådär ibland :)

Nej nu är det dags att slita sig ifrån Mahjong Titans - ett spel jag hittade på datorn.. och bloggen :) ska hjälpa mina förskylda föräldrar att laga middag. Det är jag som har smittat dom :S hehe....Hanna är här!

Tidigare körde jag hem till hanna för att hälsa på henne lite =) vi åt middag med hennes föräldrar och så va vi ute och gick, men fyfan vad rått väder det var :S efter lite godisköp så gick vi in! Hon följde med mig hem och ska sova här inatt! Vi har bakat en mindre lyckad sockerkaka och så har jag nästan lärt mig att dricka te, för övrigt så ska vi strax se melodifestivalen.. här är lite meningslösa bilder ;D

Föresten, jag har färgat håret röd/lila-brunt :) de ni, helt själv och de blev faktiskt bra :) dennis såg det direkt, utan att han visste att jag skulle färga det.. helt otroligt.. har dock ingen bra bild som är rättvis med ljus&färg..
nej nu är det melodifestivalen :;D

Nej ryck upp dig!

Det är vad jag försöker säga till mig själv just nu! Det är världens tråkigaste väder, alla är iväg inkl min pojkvän och Sofie mådde inte bra så hon kunde inte komma idag, vilket suger :/ hon är lixom min bästa vän och hade verkligen sätt fram emot att träffa henne! suurt! Dessutom är mina föräldrar sjuka nu när jag smittade ner dom med förskylningen så kan inte ens hitta på något kul med dem, jag är för sjuk för att träna med så.. ja vad finns det att göra? :S 

Dock blir det väl att pyssla med något fotoalbum, titta på film, blogga, baka, laga mat, städa , hemma spa eller liknande idag, om jag inte ska träffa hanna vill säga! hehe. Men det kanske bara är bra jag vilar, för det kommer bli en hård vecka med mycket pluggande och dans!! =)

Hoppas ni har det bra <3

Stadsrunda

Ja, det var tveksamt men jag bet ihop och gick med mamma på stan idag en liten stund. Anledningen var att jag behöver ny färg till håret, och fixa mina glasögon eftersom mitt ena par skavde och det andra paret hade tappat en liten plupp. Så nu är det fixat och jag är grymt trött.. det är inte bra att gå ut när man är förskyld.. men aja! Vi träffade mammas gamla kompis på chokladgrodan och hon är verkligen hur kul som helst, haha fick många skratt där :)
Nu framåt dagen ska jag  bara sitta inne precis som tidigare dagar. Så jag kan bli frisk!!  Detta fick jag med mig hem:
Dennis kommer hit idag, vi har 8måndader tillsammans  nu :) Jag vet inte vad vi ska hitta på, ta det lugnt mest eftersom jag är sjuk :/ menmen, nu orkar jag inte blogga.. hade tänkt städa upp i mitt rum lite nu, känner jag börjar få tillbaka lite lite krafter nu :) hoppas öronen blir bra också..hihi.

Humor


Innan jag dör ...

10 saker jag har tänkt hinna med innan jag flyger vidare till nästa liv:

1. Hoppa fallskärm
2. Bada i iskallt vatten. (redan gjort)
3. Resa till alla kontinenter
4. Uppfylla någon dröm jag har.
5. Hjälpa medmänniskor & djur på något vis.
6. Inreda mitt drömhus.
7. Skaffa hund
8. Förhoppningsvis skaffa barn.
9. Skriva en självbiografi
10. Försöka uppfylla denna listan!

Festivaldiss & bokrecention.

Nej nu får det ta mig fan vara nog, nu är jag trött på all dessa tjat om festivaler! dels för att jag är grymt kräsen med band, dels är jag kräsen när det gäller hur jag ska använda mina pengar. De enda festivalerna jag kommer möjligtvis gå på är östersjö & äggstock! Jag är inte bortskämd med pengar och kan därför endå inte garantera att jag kan åka upp, står fortfarande lite i skuld sedan jag var på metaltown förra sommaren. 

De banden som jag kan tänkas mig se har jag redan sätt förra året, så för mig räcker det gott och väl! Jag reser mycket häldre, umgås och tränar och verkligen vilar ut på mitt sommarlov, vilket är den stora pausen på hela året för mig, som är mycket välbehövd. Det kommer vara så mycket annat endå att tänka på..andra evenemang,resor, födelsedagar, renovering av huset osvosv.. så jag tror jag går efter det än att åker på festivaler på band jag knappt vill se. För någon vecka sedan tänkte jag att jag endå borde åka på någon större som peace & love, hultsfred eller sweden rock.. men nej, jag vill spendera mina pengar på ett annat sätt detta året. Jag kanske möjligtvis kommer vara utanför på Sweden rock eftersom det är väldigt nära och det händer mycket där! Så om jag ångrar mig om några veckor  får ni allt skälla på mig x) men nej, detta året kommer jag spendera det på upplevelser(om jag nu får ett sommarjobb)...- - - -


Imorse läste jag föresten ut en bok som jag tyckte var himla bra! :) Den fick mig verkligen att se ur en annan syn ur livet. Det handlar om en tjej som har höga visioner om sig själv, att lyckas inom jobbet, kärleken och vardagen. Boken är skriven av Martina Haag och har sålts i över 120 000 exemplar. Det är en pocket och väldigt lättläst, därför inte så krävande att ta sig igenom, mycket skratt och liv fylls man av när man väl läst ut den. Baksidetexten är helt klockren:

"Det här året ska gå i segerhuvans tecken! Nu är det min tur! Jag har kapacitet till att leva ett mycket innehållsrikare liv. I år slår jag äntligen igenom som skådis, får gigantiska filmroller och en fantastisk pojkvän! Det ska bli så härligt att pusta ut i den vita limon som kör mig mellan prisutdelningarna underbar och älskad av alla.

Men vänta nu. Jag bor i världens minsta lägenhet. Allt i min garderob är från 1993. Och på jobbet åker jag runt med Filuren och Löken i en rutten folkabuss och rappar om fortplantning för otacksamma skolbarn. Nej, nu får jag sluta negga. Vem vet, man kanske blir upptäckt? (Eller hur, det är ju jävligt stor chans att Colin Nutley sticker upp mitt i publiken när vi spelar för förstaklassarna i Gustavsbergsskolan.)

Det är något som inte stämmer i Isabella Eklöfs liv. Det är som om hennes riktiga liv, det liv hon egentligen är ämnad för att leva, aldrig sätter igång. När den stora chansen till förändring äntligen dyker upp kastar hon sig över den. Det är då det blir jobbigt på riktigt
."


Detta är helt klart en läsvärd bok, (och film) :Nu är jag trött på det här!

Först hade jag magkatarr i ett år och led bokstavligen av illamående, panikattacker och nervositet intill varje dag. Nu när jag äntligen har lyckats handskas hyfsat med stressen, ja då har jag varit förskyld praktiskt taget mer än halva vintern.. och med har jag varje gång fått bihållsinflammation. Jag kan inte motionera längre på samma nivå. Jag tycker detta är extremt tröttsamt! Jag menar, varför ska jag råka ut för all denna skit?Och om man inte är sjuk, då är man istället trött varje vecka. Tidigare när jag var liten kan jag inte påstå att jag blev sjuk särskilt ofta, det var väl nån gång per år jag blev förskyld och jag fick mina vattkoppor som jag skulle osv, kan denna omställning bero på stressen kan ha påvärkat immunförsvaret som gör att jag är så mycket känsligare?

Jag äter en varierad kost, tränar iaf minst 3 ggr i veckan på olika saker och jag stressar inte i alls lika stor utsträckning som innan. Vad är det jag gör för fel?? Eller är helt enkelt förra och detta året ett olycksår som sedan kommer att bli bättre? 

Det som egentligen är värst är att man inte kan vara på topp! Jag älskar att vara glad, springa runt, hjälpa folk, ha roligt och allt detta, men det går ju inte när man inte har hälsan. Om man inte har hälsan betyder ingenting, det kvittar om man är rik och har världens bästa umgänge, inget betyder något om man inte kan träffa dem. Dessutom detta lovet tog jag beslutet att inte ta hem något som helst skolmaterial. Den linjen jag går på är hård när det gäller plugg och oftast pluggar jag lite varje dag utom fredagar! Därför kände jag att jag verkligen ville ha en paus, så att jag är mer motiverad när jag väl kommer tillbaka. Detta lovet såg jag som en skön paus, kvalitetstid för mig själv, mina vänner, pojkvän och familj och träning. Visst, fram tills nu har jag haft de flesta av de sakerna, men nu.. nu ska jag bli sjuk istället. Det enda jag gör är att tittat på tv, läser, bloggar, sover, osv osv.. hur tröttsamt som helst! Visst jag är glad över att jag äntligen har ro att sätta mig med en bok, men jag kunde ju använt denna tiden till att plugga nu när jag var sjuk, inte ens det kan jag göra! Gah!!

Dessutom hade jag bestämt varje dag nu detta lovet, imorgon skulle jag träffa tjejerna i klassen, vilket inte kommer bli av, på fredag firar jag och dennis 8 mån, jag vill inte direkt smitta ner honom med influensan(dock inte säkert jag har det) och i helgen skulle jag besöka mina efterlängtade kusiner som bor 6 mil ifrån mig, och det kommer heller kanske inte bli av. Vadå att man blir sur? NEJ, nu får detta snart vara nog.

Detta inlägget skriver jag verkligen inte för att ni ska tycka synd om mig, utan dock om det finns något man kan göra åt det eller någon som har varit med om samma sak!

Mamma köpte någon actimel-dryck till mig , godis, frukt, grönsaker och jag tar vitamintabletter.. vad mer finns det att göra tros?Bonnieinswedendagen

Ni minns när jag träffade Bonnie hos hennes värdsföräldrar? här är några bilder som josse har hunnit skicka till mig hittentils. Vissa har jag fotat och vissa har J fottat.


Lite om gårdagen.

Det var en jätterolig men samtidigt mindre bra dag igår! :) Shoppingdagen med mamma gick jätte bra :) men kände verkligen hur trött i kroppen jag var sen när jag satt i bilen påväg hem, piggades dock upp när jag åt hemmagjord poptatismos och köttbullar med svamp & vitlök,bönor och sallad :) mums!! Därefter städade jag upp i mitt rum, målade naglarna och allmänt chillade! När jag tänkte börja med yogan kom dennis och vi pratade och myste :) tycker verkligen om den pojken, även om det är så lite tid vi har tsms! Men dock framemot kvällen somnade jag i hans famn, var helt tung i huvudet och ont i halsen , det är fan otroligt att jag fortfarande är sjuk!! det är tydligen yoga ikväll men det kommer jag inte kunna gå på denna gången heller, vilket suger så jävla stort :/

Men tänkte även berätta att jag tog fram min gamle klarinett igår och spelade lite för dennis, jag kunde fortfarande läsa noter, bygga ihop den och hela köret. Det var väldigt kul :) dock märker jag att lungorna var betydligt bättre på den tiden jag spelade varje dag, läpparnas små muskler var inte heller lika starka nu som då. För er som inte vet vad en klarinett är eller ser ut så har ni en liten ledtråd här:Ärlighetstest

Jag har i mitt liv :

(x) Druckit alkohol.
( ) Snusat.
(x) Rökt.
(x) Rökt vattenpipa.
( ) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Blandat alkohol med medicin.
(x) Sovit i samma säng med någon av samma kön.
(x) Hånglat med nån av motsatta könet
( ) Haft sex med nån av samma kön.
(x) Varit kär.
( ) Haft sex på offentlig plats.
( ) Haft sex utomhus.
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
( ) Varit förälskad i en lärare.
( ) Haft sex med min lärare.
( ) Haft sex med ett djur.
(x) Kysst en främling.
( ) Följt med en främling hem.
( ) Haft sex med en främling.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
( ) Haft sex med någon som är 20 år äldre eller mer.
(/) Snattat (vem har inte tagit godis när de var små?)
( ) Stulit en bil.
( ) Blivit arresterad.
( ) Misshandlat någon.
(x) Skolkat.
(/) Somnat i skolan/på jobbet.
(/) Fuskat på ett prov.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Liftat.
(x) Gått mot rött.
( ) Hamnat i trubbel med polisen.
(x) Langat bröd från matsalen.
(x) Varit vittne till ett brott.
( ) Använt ett falskt ID.
( ) Brutit någon kroppsdel.
(/) Varit nära på att dö/skada mig riktigt illa.
( ) Genomgått en operation.
(x) Gråtit mig till sömns.
(/) Haft kramp.
( ) Sett en del av mig själv brinna. 
(x) Varit med om en jordbävning.
( ) Varit i en bilolycka.
(x) Blivit kittlad.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Åkt skidor.
( ) Åkt snowboard.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna.
(x) Gått vilse.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Stannat uppe hela natten.
( ) Inte duschat på en vecka.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
( ) Hoppat fallskärm
(x) Sovit naken
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
( ) Ätit sushi.
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
( ) Smakat torrfoder för djur.
( ) Ätit en legobit.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Busringt.
(x) Skrivit till jultomten.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Gjort en snöängel.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Fångat en fjäril.
( ) Haft ett te-party.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Tittat på en solnedgång.
(x) Sovit under stjärnorna.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Fått en önskan uppfylld.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 3 timmar.
(x) Glömt någons namn.

Shopping dag i den blåsiga staden.

Mamma och jag stack för att shoppa idag, väldigt trevligt, både lunch och fika :) Innan vi åkte han jag knäppa några mysiga bilder på min katt :)


Här är vad jag fick med mig hem:
Är faktiskt väldigt nöjd :) det var mest meningen att jag och mamma skulle umgås, vi var inne i mycket butiker som vi tidigare aldrig varit och det var väldigt mycket som vi valde att inte köpa, och det är jag stolt över :) gud vad mycket fina kläder, skönhetsprodukter och heminredning det finns. Nu ska jag städa och köra ett yogapass innan dennis kommer :)

mina drömskor ifrån din-sko!


Den översta: Svart Casual i skin 499:-
Den understa: Svart midcut boot i skinn 449:-


JAG VILL VERKLIGEN HA DESSA! HELT GALEN, OM NÅGON VILL SÅ HAR JAG STORLEK 39 ;D HIIHI

Konst

Jag och J tog alltså tåget för att besöka tjejen ifrån australien, dock hos henne värdsföräldrar och tyvärr inte i australien.. hehe! Vi var först lite i stan och sedan gick vi hem till henne. Gud vilket fint hus, en sån skön blandning mellan modernt och nytt och jag verkligen älskade deras design-tänk och planlösningen och allt! Gud så fint! Vi var även nere vid havet och tog lite foton i solnedgången. J håller föresten att skicka dom till mig precis nu! 

Det var en bit att gå till henne, men eftersom solen sken så var det faktiskt varmt :) träffade en gammal vän till en vän, E och kände knappt igen honom.. hehe, det var en överraskning! Dessutom så gjorde bonnie och J och jag tacos, fyfan vad gott det var. Måste nog erkänna att jag åt fyra bröd, dock hade jag inte lika mkt fyllning som andra brukar ha, men ENDÅ! Så gudomligt gott. ibland är mat kärlek :) hihi. Det finns så mycket att berätta om denna dagen, jag och J var iväg i 8timmar och jag vet inte vart den tiden flög iväg någonstans! Vi tittade även på bridget Jones dagbok, som jag sätt tidigare, och den var lika bra denna gången, så underbara skådespelare. Har ni sätt den?

Påväg hem så hände faktiskt en hel del roliga saker.. nämligen att när vi skulle gå till de dära stora pelarna där det finns automater , ja vad händer då.. jo den maskinen som tar emot sedlarna när man ska betala för sin resa funkade inte, och där stod jag och J med olika sedlar de sista tio minutrarna innan tåget gick! Då kom en sån snygging fram och undrade om vi inte FATTADE, jag bara ehm, jag är inte trög tänke jag lixom, så jag sa som det var att den inte tog emot sedlar och skrattade.. haha.. när vi väl kom i tåget så satte vi oss längst bak och bakom mig sitter en kille och sjunger med sin mp3, hela resan! haha. Jag kunde fan inte hålla mig för skratt, haha.. han trodde nog ingen annan hörde .. heheh.

Detta var en väldigt bra dag, bildern kommer jag lägga in så fort som möjligt.

Bloggpaus

12.45: Nej det är inte som det låter, sitter och vilar mig med en bloggpaus :) så ni behöver inte vara oroliga jag ska sluta skriva... hehe. Nu på förmiddagen har jag varit ute och gått med mamma och även handlat lite , gjorde även en liten lunch med korvgryta , ris och sallad - mums :) Nu om några minuter hämtar J upp mig och vi ska åka tåg för att träffa Bon , tjejen ifrån australien. Här är bilder på min outfit och på A som jag träffade igår :D

  

Nej nu måste jag rusa! tjaou

Tacksamhet & framtid

Måndag morgon, jag är uppe utan klocka vid 08.00 och är glad och pigg :) lite tung i huvudet, men äsch det får man allt leva med! Först och främst vill jag tacka alla som kommenterar så posetivt om min blogg, det är verkligen uppskattat. Frågan till er är dock: Hur hittade ni till min blogg?
Jag måste erkänna jag är inte sån som skriver runt på bloggar, utan om jag skriver till dem är det för att jag verkligen vill kommentera något bra de har skrivit. Så ibland undrar jag allt varifrån mina besökare hittar mig! En grej kan jag ha kommit på och det är att de har hittat mig genom min bilddagbok.. (feelthemusic) men då är frågan.. hur hittade dom till min dagbok?

Har ni någon gång sätt programmet Rachel Ray? Jag tittade lite på det imorse när jag gluttade i morgontidningen och åt frukost. En väldigt intressant grej som jag har tänkt på länge är vart jag vill jobba med i framtiden. En del av programet handlade om WWF -world wide found for nature ( världsnaturfonden). De har även en hemsida: http://wwf.se . Och det finns massor att sätt för att försöka rädda de livshotade arter som är påväg att försvinna, dels av naturens naturliga bortplockning men även vi människors förstörande i naturen. WWF har funnits i väldigt många år och har 80 djur som de sköter om världen över, för att få de att överlevea, det är vad som sas i programmet alldeles nyss. På deras hemsida, beskriver de att de vill få människor att leva i harmoni med naturen, vilket jag helt håller med. Detta är något som jag faktiskt kan jobba med i framtiden. Jobba på någon sånhär organisation eller Unicef, hjälpa människor eller djur.. vilket är viktigast? 
På hemsidan kan du även bli fadder och skänka pengar och mycket mer, jag ska allt tala med mamma och se om vi också kan vara en del av förändringen till en bättre värld!

 

150 min kyla.

Det är precis vad jag har fått stått ut med nu.. hehe.. Jag har cyklat in till stan för att träffa en gammal kompis. Vi gick runt en del av stan och pratade om killar, livet och vår vardag osv. Det var väldigt trevligt :) Nu låter jag dock som mamma "åh vi hade så trevligt hos våra grannar" eller liknande.. hehe. Det kändes bra att ha någon att prata med, tack A för att du ställde upp på att ut och gå! Vi stannade till vid mc donalds för att få lite värme och en varsin ostburgare, det var gott! Riktigt skönt att få prata av sig, så nu känner jag mig lite bättre till mods. Jag hoppas vi finner tid till att träffas så snart som möjligt igen A :) 

Jag pratade precis med min kusin S, och vi står varandra väldigt nära. Nu efter jag pratat med henne känns allt inte så hopplöst. Det är det som är så bra med att ha en bästa vän, att man verkligen kan säga allt! S och jag förstår varandra så innerligt bra att ibland behöver man inte förklara vad man menar. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, och detta samtalet var vi inne på hur man lever sitt liv, båda vi två kom fram till att man borde egentligen vara mer spontan i livet. I detta samhället är det helt enkelt inte lätt att inte vara en "planerade" människa. Man måste ju planera hit och dit för att hinna med allt, och någonstans på vägen glömmer man kanske att leva livet fullt ut tycker jag. 


Förlåt, måste erkänna att jag har bilder, men jag orkar inte pilla med att lägga in det nu, en sak kom upp, måste sluta skriva! Hoppas ni får en fin kväll!

En väldigt konstig dag.

Visst är det konstigt hur kroppen är ibland? För bara några minuter sedan var bröstet tungt av något som liknar ångest och ögonen var blöta av tårar. Jag är arg på mig själv för att jag blir så besviken på allt, om inget är näst intill perfek, ja då reagerar jag direkt, och jag vill verkligen inte vara sån! Dessutom för några minuter tyckete jag att jag hade grymt dåligt självkänsla och allt i denna runda värld kändes meningslöst. Jag skäms över mig själv för att vara så otacksam ibland, eller inte otacksam är jag kanske inte.. men lixom, visst.. ingen människa är väl lycklig konstant, så jag får nog börja jobba på min perfektion skulle jag tro, och rycka upp mig! Jag ska prata skit om mig själv helt enkelt. De jag pratat med säger att jag är en bra människa och mycket andra bra saker om mig, så jag får helt enkelt börja tro på dem på riktigt. Ni får kommentera vad ni vill, men denna bloggen är till för mina tankar, och den som trodde att jag är en superhjälte och aldrig känner mig misslyckad trodde helt fel. De bloggare som bara skriver om det bra framstår som sånna, men det är bara en fasad - med säkerhet! Jag är mänsklig precis som alla andra och jag väljer att skriva om mina svagheter. Jag vet att du också har några. MIna är att bli väldigt besviken om något går fel. Det är iaf bättre än att ha anorexia, mobbare eller "dålig" på något annat sätt.

Jag tror jag har blivit lite såhär pågrund av stress. Jag har inte samma sorts stress längre, att jag känner att jag till och med borstar tänderna snabbare bara för att.. bara för att! Nej, nu är det mer att jag blir så ledsen på mig själv om jag inte håller vad jag lovar. Nu på lovet har jag lovat Bon (den underbart trevliga tjejen ifrån australien) att träffa henne, och jag kanske inte har pengar till att komma till henne. Jag har lovat ca 5 pers att äntligen träffas på lovet, och jag vet inte ens om jag har tid till dem! Det gör att jag känner mig som en dålig person, jag vet ärligt talat inte varför. Igår blev jag till och med besviken för att dennis kom försent och vi inte han laga middag, vilket ni tycker att man borde nog bli lite småtjinkig på när det är alla hjärtans.. men jag vill inte vara det för han är så snäll, han är verkligen en snäll människa. Det finns brister hos honom, hos mig och hos min familj och mina vänner, det är naturligt. Det är inget att skjuta under stolen med.

Denna dagen vaknade jag upp och jag och dennis åt en god frukost med nykokta ägg <3 vi var ute och gick i skogen och jag halkade nästan halvvägs ner för ett stup/backe, och slog mig lite på handleden, och dennis blev livrädd. Såa jag fick skylla mig själv att jag gick upp där. Vi tittade även på Kill Bill, vilket var en bra film, och ja.. sen hände det där konstiga när han skulle hem och jag ville bara inte vara ensam och började bli lite deppig. Efter några minuter blev jag så arg på mig själv och sa " ta mig fan ryck upp dig nu louise" och ja.. nu sitter jag här och försöker få tag på min kusin.

Vad har kvällen att erbjuda tros?
(puh nu känns sinnet lättare när jag har skrivit av mig lite)

Valkyria

Det är precis den filmen jag och dennis har varit och sätt på ikväll , som på något sätt fira alla hjärtans dag med lite bio och pizza, :) synd han jobbade idag bara :/ .. Jag kommer inte dra någon långdragen recention av filmen, eftersom det har andra bloggare redan lyckats med, utan tänker bara säga: I början var den bra, i mitt seg och slutet av halvbra x) hehe.

Nu har vi ätit, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, äntligen bytt om - skönt :) D verkar lite trött efter jobbet så det blir nog en tidig läggning, hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag :) Själv har det varit lite bråk som förstör, men ja .. sånt är livet och det är bara bita ihop, men ibland begär man lite av personer man inte får.. då blir man allt lite ledsen i ögat.. men älskar ju personen endå.

Natti =)

Humor


Min morgon. (felix & zussie)

      

och när jag vaknade hängde det ett litet guldigt paket med ett rött
hjärta på, och här ser ni innehållet. Det ser jättefrestande ut eller hur.. hehe
råkade dessutom bryta det, ajaj :S bäst jag äter upp det xD

Musikinspiration

Tänkte lägga in lite musik igen! Killswitch Engage: (har jag sätt live)
Otroligt vacker låt av kent, som är lite underskattade:


och ett gamla favoriter: the all american rejects: <3

Hoppsan..

men vad är det med mig? haha.. Efter middagen vid fem somnade jag halv sex och vaknade upp halv 8.. visst jag var uppe tidigt idag. Jag tänkte "äsch... ska bara vila magen lite.. det är så varmt under täcket..." och så sover jag i två timmar :P haha, grymt skönt!

Egentligen skulle jag ut med min pojkvän och några vänner och äta middag, men sedan blev det massa strul så vi bestämde oss för att göra det en annan dag.. och vad har jag gjort istället? Jo sovit, men jag tycker faktiskt det var väldigt skönt! Jag har inte tagit hem en enda skolbok , inte ens kalendern... och visst, det blir mycket när man kommer till baka, men skönt att för en vecka tänka på sig själv, sitt LIV för en gångs skull.. och när man kommer tillbaka så kommer jag känna mig mer motiverad så det kommer nog inte bli så hårt iaf :) 

Jag åker som sakt till tyskland (nedräkning till vänster i menyn) på språkresa, och nu har jag fått sätt vilken resväska jag ska ha! Min pappa fick en i julklapp eller liknande av sitt företag som han inte använt!! Mina föräldrar tog ner den ouppackade väskan ifrån vinden när jag kom hem och den såg ut såhär: (först tänkte.. men äsch denna är ju inte så stor.. ska jag verkligen få plats till saker som ska räcka i typ 10 dar.. sedan insåg jag hur smarta olika stora fack det fanns, puss på det!)
     
Nå? tror ni den räcker?
Tycker det var grymt bra att den var svart, stilrent, "louise-stil" och helt klart lite mer grown-up :D


Happy !!

Jag är så otroligt glad idag, skrivarglädje och allt och allt är bara så bra för en gångs skull. (även om det är fredagen den trottonde) peppar peppar... aja, jag vet att jag är rätt skrockfull men det blir man om man har en del i släkten som är det. Såg föresten en kille som gick under en byggställning, smart på fredagen den 13e.. hehe..

Just nu lyssnar jag på:


Det är en sån grymt peppad låt, perfekt på en fredag - och speciellt den första lovdagen!! Gah, imorse var allt segt, men sedan har jag blivit mer och mer peppad dessutom :) Morgonen började bra, jag var mer aktiv och delaktid på matten än jag brukar vara, fick bra respons och kände att jag jobbade på bra, vilket kändes bra :) såg dessutom att jag hade sätt fel på resultatet på mitt prov, så fick faktiskt mer poäng när man räknade ihop det! Jag visste inte att mina kompisar hade räknat ihop det.. hehe!

Dagen följdes av datorkunskap = sitta i ett varmt rum, må illa av hunger och bli förbannad på tabeller och tabbar i Word! Men vi sitter med utsikt över havet så då lättar det lite på trycket allt! Vikaren var sjuk så vi hade två killar som sprang mellan klassrummen. Men jag lyckads slita mig ifrån bloggar och annat och verkligen jobba på med mitt repotage och övn inför provet i datorkunskap så jag känner mig stolt :) dock under tyskan gick det dåligare, hade ingen koncentration alls.. vi lyssnade mest med muntliga redovisningar och sedan arbetade vi lite..eller just det. S & F , C & E i min tyska gupp och jag satt mest och pratade.. hehe!

Två i klassen följde jag med på stan :) S hittade lite kul tills imorgon, men kan ju inte avslöja ifall min pojk läser, mohaha. Måste berätta om imorse! Imorgon är det alla hjärtans dag (som ingen nog har undgått) och i måndes så jag en lapp om att om man betalt 20kr (inte som hittat) iaf för EN ros, så skulle elevrådsstyrelsen ge den till den man ville, och anonymt också. Så jag betalade och jag var rädd att den inte skulle komma fram till min pojkvän eftersom han hade bara en lektion på morgonen. Så jag letade upp dem för att säga det(så inte överraskningen skulle bli misslyckad om han gick hem innan han skulle få rosen) och dom log och sa att hela hans klass hade ljublat och sånt när han fick den..hehe! Någon minut fick jag smset: "Var det du som skickade rosen :) <3 " hehe.. det var kul!  det roliga var att jag dessutom skojade med honom och skrev" ehm, va? jag har inte skickat någon ros , har du fått en från en annan tjej?" haha, och han bara " va fattar ingenting" ,.. då svarade jag" ja  jag är allvarlig, vad menar du?" och sedan skrev jag att jag bara skojade och frågade om han tyckte om det, och det gjorde han skrev han :D vad busig jag är hehe.. det var dock roligare än vad det låter här! hehe..Självmordsvarning?

Jag varnar er, det är fan självmords-varning på att köra moped inatt i blekinge. Jag slirade i princip hela vägen hem ifrån min pojkvän, det gjorde inte saken bättre att det blåste som tusan. Tusen tack för jag fick låna din tröja dennis, och till mamma för jag fick låna hennes (nästan) helt vindtäta prasselbyxor, och en utskällning till mig själv för att jag tog för dåliga vantar, inte tränat på tyskan.. och inte har tränat.

Men endå, vet att folk älskar mig endå :)
det är dags för sängen nu, synd 
jag inte ska träffa BON imorgon, får allt
se vem jag ska träffa ist, någon kompis iaf :)

YES

Mamma frågade om jag skulle ha skjuts idag- jippie :D men det är svinhalt här ute, det går man inte att gå ens :S men snart är jag frisk från min förskylning och då lär hon gnälla att jag ska cykla.. men visst, man drar ju nytta av att få skjuts :) då kan man ha håret hur man vill, vilka kläder man vill och man blir inte svettig xD hihi

Är hemma lite efter fyra idag, sedan blir det nog plugg kan jag tänka mig :S suck.. har engelska redovisning idag med, wish me luck!! ;D hehe. Hoppas ni får en riktigt fin dag<3

Inlägg om bittra människor.

En sak ska vi ha klart för oss, alla har det inte så lätt och alla har rätt till att ha dåliga dagar. Men något jag undrar över är hur man kan vara bitter intill varje dag? Gamla gubbar, unga tjejer, medelålders.. alla människor. Jag är född till att vara glad bland folk, vilket ofta resulterar till att folk i min omgivining tror jag är så 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan, vilket är helt fel! Jag är väl också mänsklig?!

Men jag tycker, att om något dåligt i ens liv händer, så måste man jobba på det, göra situvationen så bra som möjligt. Man blir som man umgås, så ibland undrar man varför man är så sur.. och mycket beror på stämningen i klassen, arbetsrummet eller runt matbordet. Men endå.. vi lever en gång och då är det väl bästa att göra är att må så bra som möjligt under den korta tid vi vistas här, och sprida glädje till omgivningen?

Denna texten pekar inte mot någon som helst person så den som tror det borde tänka om.

Jag vill skriva om detta just för att få veta om någon har svaret på min frågeställning. Varför är folk som i regel ananrs mår bra bittra under en längre period? Jag har full förståelse för att man kan ha dåliga nerver, pyskiska sjukdomar och liknande. Jag dömer ingen över huvudtaget utan vill endast diskutera detta ämne. En gång när jag cyklade på fel sida av vägen(jag kunde inte komma över tack vare trafiken) då kom en äldre man och skrek på mig, och helt plötsligt var jag halvsur resten av kvällen. Kan folk inte bara vara lite vänliga? 

Jag har blivit uppfostrad följande:
1. Gör situvationen hela tiden till det bästa.
2. Om du är på botten kan du inte komma längre ner.
3. Du ska inte ta någon skit du inte förtjänar.


Så om ni har något att tillägga: Shoot me! Jag börjar endå inte böla för några ord på en bildskärm. Detta är mina åsikter , mina tankar och min frihet att yttra mig.

Ferien

Idag när jag kom hem hade mamma skrivit ut en ansökan om sommar/ferien jobb i Kommunen som jag har skickat iväg och ansökt om nu! Det jag först ansökte om var fritids, sedan kök och sist park.. Vill inte jobba inom vården. Jag har varit på sjukhuset tillräckligt... är inte intresserad av att vara i den typen av miljön. Jag valde den första delen av sommarlovat att jobba, så jag får ut mina pengar under lovet. Jag ville inte ha de andra tiderna med tanke på pengarna och sedan att det är festivaler och min födelsedag och annat som jag helst (om jag kan) inte ska jobba på! Men de som är 92or lottas sist.. men man kan ju alltid hoppas, för om jag får det har jag nog råd att köpa en systemkamera :)

Jag har pluggat lite engelska nu och även läst halva historian. Det blir en bloggpaus nu, med chokladtårta med grädde .Det är väldigt enkelt att göra den :)
100g smör
2dl socker
2 tsk vaniljsocker
3msk kakao
1 tsk bakpulver
1 dl grädde

Blanda smör och socker först, sedan i med allt annat, tänk på att bakpulvret ska vara blandat med mjölet väl! Grädden ska växelvis hällas i. In på 35 min i 175 grader i en smörad rund form. Serveras med grädde! hihi

Nej nu ska jag fasiken försöka plugga klart, äta och ringa mina kusiner. :)

töar..

När jag fick skjuts hem av mamma så var det som en jättelik vit tunnel när vi körde hem (träden) och det var så vackert.. Nu när jag gick utanför huset för att fota detta vackra, ja då har det börjat töa.. skit med! Fick snö innanför nacken när det ramlade av träden, attans.. Så nu är jag iaf inne och öronen är varma som tusan!

Idag blir det ingen Yoga, (kan knappast andas med yoga-andning nu när jag är snorig) och så har jag två muntliga framträdanden att öva till, två bildspel att göra, och läsa om afrikas kolonier.. jag som hade tänkt vila upp mig och bli frisk.. Men man kanske kan kombinera det :D Sitta med datorn och böckerna i sängen är ju ett alternativ..

Jag tänkte skicka in lite mer musik i min ipod till vänster på bloggen.. och göra bloggen lite finare :) men här får ni se bilderna som jag tog för några minuter sedan iaf: (kom ihåg att det är fördbjudet att ha mina bilder på din blogg utan tillåtelse)

'
Inte mitt hus om ni undrar, fokuserade på solen. (redigerad)


Trevlig brevlåda va? Konstigt md kontrasten mellan den rena vita snön och brevlådan...Fina färgkontraster enligt mig. Blir grymt glad av bilden, icke redigerad.
Lite liv bland snön trots allt, älskar kombinationen av vitt och brunt.Min gamle kisse Findus, som jag har haft sedan jag var fem år <3haha klantigt!

Igår så var jag helt slut efter resan , och jag blev bara mer och mer förskyld så jag tog två alvedon och tänkte lägga mig lite i sängen för frös lite.. ligga där en stund innan jag började med läxorna.. och ja, vips så sov jag tydligen! :O Vaknade kl 6 imorse (hade sovmorgon!!) och var hur pigg som helst.. jaha, klantigt av mig xD Idag är Julia sjuk så vi kan inte redovisa och jag funderar starkt på att gå hem efter religionen för jag mår fan inte bra idag heller :S Dennis den tönten är ledig idag, allt lite avundsjuk :p hehe.. <3 .

När jag vaknade idag så såg jag följande:
(HJÄLP.. Nu???)

och så min outfit.. en hög brun kjol och vit t-shirt med svarta strumpbyxor - love it!


Äsch nu ska jag dra mig till skolan, tjatade till mig skjuts :D

Ibäddning inaktiverad på begäran

det är precis vad det står på youtube när jag vill visa er klippet: Hold on med Lazee & Neverstore.
Men sök på det så får ni fram en alldeles underbar video och sång! Den är iaf jag förälskad i.

En lång.. eller jag menar ..kort dag! (=

Mellan 08.00 och 16.30 har jag varit iväg i Karlskrona. Imorse tog jag mopeden in för att möta min klass som skulle på studiebesök på BLT -tidningsredaktionen och så Blekinges Museeum!! Jag var väldigt taggad, tågresan gick på ett andetag, och ja helt plötsligt var man i det blåsiga staden.

C & E på tåget.

När vi var framme var det en otroligt rask promenad följd av vår lärare U, var ju helt slut sen ;P allt gjorde det inte bättre att jag var förskyld och lock för ena örat heller. *tyck synd om mig* haha. Väl framme på BLT möttes vi av ett supermodern lokal, hur snyggt som helst. Vi gick en genomgång av de viktigaste en tidning måste tänka på och följa. Efter det fick vi göra en eget uppslag. Jag och E på bilden gjorde ett rätt bra:Jag måste också ge ett stort plus till att de hade så grymt fina toaletter, helt sjukt. Det kändes som man var på något lyxigt hotell eller liknande! Vi fick skriva ut våra uppslag och ta med oss hem, vilket var kul :) De hade hur snygga datorer som helst, Appel I think! Är inte alls vana vid dem, och vilka finesser. (låter som min mamma) men endå! :D 
Vi fick fika, och kan meddela de har väldens varmast choklad där.. hehe.

S dricker kaffe för fullla muggar.!

Därefter stack vi snabbt till ginatricot och shoppade lite (efter en kort vistelse på mc donalds)
Detta blev resultatet:
  


Så efter en väldigt kort lunch så besökte vi museet! Det var väldigt intressant, vi fick gå in i ett gammal hus och se hur de kunde så ut. Vi fick lära oss om gamla sjukdomar och elende och även om hur man målade av porträtt. Den rike hade inte tid att sitta till hela proträttet var klart så den duktigaste målaren fick göra ansiktet sedan kom en lärning och gjorde resten av kroppen. Man tog bort ärr och dubbelhakor på de rikes proträtt efter som deras vision av dem själva var så! Vi fick även se ett proträtt av en bonde, och han hade dubbelhakor och ärr.. väldigt konstigt! Det var mycket ljudeffekter som gjorde besöktet intressant :)


En likkista för spädbarn..


Lådan med "sjukdomar" och ett gammal brev..

Resan tycker iaf var helt okej! Inget fel alls, dock hittade jag ett par underbara kilklack ifrån H&M, men fick inte mer pengar av mamsen så blev lite nedstämd allt på tågresan hem.. och ja just det ! tågresan.. ett av mina ex satt också på tåget. Det var ingen (inga..) lång tid vi hade tsms , men minnen dyker endå upp! Han har varit en väldigt bra vän till mig också, och det känns dumt att man inte ens hälsar längre. Det är väl bara att glömma.. Men erkänn, nån gång tänker man alltid tillbaka. Men jag är dock fullt nöjd med det jag har nu<3 och har ingen tanke på att fördjupa mig i detta mötet, men visst får man sända en tanke!
 Jag hoppas av hela mitt hjärta att han får ett bra liv! 


Nej nu har jag läxor som väntar, stor stjärna till alla mina läsare som orkade igenom denna text =D

Monday.

Dagen började med att vakna med äcklig halsont och huvudvärk. Men efter jag hade tagit en värktablett och duschat och ätit lite så kände jag min endå duglig till att gå till skolan... Det blev bara matte och samhälle, sedan dissade jag skridsko åkningen faktiskt. Det är rätt mycket i skolan, men jag tar det inte allt för stressigt med det faktiskt. Två redovisningar, en i engelska och en i tyska, vet inte vilken som är värst! Vi hade ju en svenska redovisning i torsdags.. det bara regnar prov och annat över en! 

Nu i eftermiddag och ikväll ska dennis komma hit, :) sedan ska jag försöka småplugga lite. Har dock inget tills imorgon för då ska klassen på studiebesök på BLT och blekingemuseum! Vi tjejer ska även in på Gina Tricot och käka pizza på lunchen så jag ser fram emot imorgon :) hihi. (hoppas bara jag inte är förskyld då!!)

Här är två bilder jag tog precis nu:
m u s i c

Deprimerad söndag behöver det inte alltid vara!

Imorse när jag vaknade kände jag verkligen en lättnad, att det var söndag. Inga krav, ingen stress, ingen skola och framför allt, inget speciellt att göra. Jag kan inte påstå jag känner mig överlycklig, utan man är lite halv deppig när pojkvännen här hemma hos sig, man har ont i halsen och tyskan väntar på att bli gjord. Men när solen tittade fram blev jag lycklig:

Solen strilar lite oskyldigt fram genom alla fönster och dörrar.

jag tar kort genom fönstret, Men nu har jag iaf fixat klart min design, vad tycker ni? 

Melodifestivalen del 1

Efter 2009s första melodifestival blev det enligt aftonbladet väldiga protester angående de nya röstreglerna vad gäller duellerna. Jag tycker personligen att det inte gjorde tävlingen mer rättvis utan bara allmänt förvirrande. 89% som svarade på aftonbladets undersökning om att ändra reglerna svarade att ja, det skulle man. Men som sagt.. det får de göra nästa år,alltså inte under pågående tävling..(enligt mig)

Mina favoriter var helt klart Emlia , eftersom den låten inte direkt var så "schlager--aktig" som alla andra. Ninas låt Tick tock hatade jag först.. men sedan efter alla snabbrepriserna när den fick sjunka in så gillar jag allt refrängen lite endå  måste jag säga :) Men dock klädde hon sig fruktansvärt, vadå push up??? Emilias kläder såg lite .. jag vet inte, alldagligt ut? Det var bara lixom typ, det bara hängde lite livlöst, men endå, kanske ...

Den värsta var helt klartJonathan fagerlund, jag menar, han sjöng kasst, hade allmänt tråkiga kläder och ja, jag blev spyfärdig på honom , han är sån " hej alla tjejer tycker jag är sööööt" omg, så förmycket för min smak!

Caroline af Ugglas låt var helt okej, hennes kläder såg riktigt deprimerande ut och hon passar inte in i melodifestivalen, men tycker grymt mycket om låttexten, såå hur ska man sammanfatta henne?

Tycker ni alcazar och emilia var de rätta vinnarna? Det tycker jag,
Och petra som programledare - perfekt! Jag älskar hennes humor <3
Amazing day!

Nu är det söndag, jag sitter i min morgonrock och ska berätta lite om gårdagen! Min kära fotopolare och min nära vän J frågade om jag ville följa med och träffa en utbytesstudet ifrån Australien igår! och visst ville jag det! Det var verkligen första gången i riktiga livet jag verkligen , verkligen på riktigt fick använda min engelska! Jag var en aning nervös eftersom jag trodde hon skulle ha en sån typisk autraliensk dialekt, men icke! Hon berättade för mig att det var mest folk inåt landet som hade den typiska dialkten. Hon kommer ifrån en stad som har lika många invånare som hela sverige, hallå.. sjukt? Jag tror inte jag kan förstå det. I vilket fall som helst mötte jag upp henne (bonnie, eller bon som jag och J kallade henne) mötte upp henne i stan och hon (obs) hon bjöd på pizza, jag är så otroligt tacksam när sånt händer :) Vi fick en av de största pizzorna jag någonsin sätt, en margarita med mellanstark sås! MUMS! Därefter visade vi henne runt i stan och berättade om allt mellan himmel och jord. Jag frågade vad de har för trafditioner när de slutar skolan, och hon berättade att alla studenterna hyr ett stort hotell och festar i ungefär en vecka dygnet runt i princip! Jag svarade att vi festar också en hel del, och har vita kläder och kastar hattar i luften..hehe. Hon är 17år och har redan tagit examen där nere, så nu ska hon stanna i Sverige i ett år, vilket jag tycker är hur modigt som helst :) Hon studerar svenska tre heldagar i veckan och sedan läser hon bild och några mer kurser också! Jag kan inte riktigt tänka mig in sitiuvationen till att åka till Autralien i ett år när jag är 17.. det är ett väldigt stort steg! Jag är nervös för jag ska till Tyskland i en vecka och bo där.. hehe.. hallå det är ju ingenting! Vad mer finns det att berätta... JO!

Efter vi har handlat lite godis och fått en massa skratt så skjutsade vi hem henne (observera läs cykel) till J.s hus! Någon hade försökt förstöra Js cykel så ramen gick emot hjulet, vilket resulterade i ett hysteriskt skrattanfall när vi hörde vilket oväsen det förde när vi cyklade x) Bon hade aldrig blivit skjutsad på en cykel så som vi så ofta gör här! Hon tyckte verkligen det var en upplevelse och det förstår jag.. hehe! 

Väl hemma hos J så fick hon vara med och baka chokladbollar och hon gillade dom! puh :) Vid halv 8 tog hon tåget hem, och vi bytte nummer och msn, så jag hoppas vi kommer få otroligt roligt året framöver! Första gången jag träffar henne och det känns som en vän för livet, en konstig känsla! Men otroligt.. jag kan fortfarande inte förstå att jag har mött en som bor andra sidan jordklotet... som har 40 grader på julafton och har sommarlov mellan november och januari. Vi lever verkligen i olika världar! På hennes skola så har de dessutom uniform, vilket hon tycker är riktigt jobbigt. Det kan jag förstå men då märker man verkligen när någon är "dressed up" som hon sa, och jag håller med henne, jag berättade för henne att i min skola finns det många som är 100% uppklädda varje dag, vilket jag bvara tycker är grymt onödigt. Visst vill man att folk ska märka när man har klätt upp sig! eller?Det finns så mycket att berätta om denna dagen. Om jag inte är mer sjuk imorgon ska hon dessutom följa med på afrikansk dans vilket ska bli riktigt kul :) hehe. Nej nu måste jag nog sluta skriva, snart är ju era ögon helt fyrkantiga! Jag hade tänkt försöka fixa min bloggdesign idag med.. det är ju söndag! Det enda jag ska göra är att kanske träffa J om vi ska fixa klart vårt musikprojekt i tyska....

 Vi tog också en del kort igår och här får ni se:Bon: its so jummie! :D


Candyshop!


Bon at J's house . Thank you for this day :)

hemma en sväng.

Ja, som rubriken berättar så hinner jag inte blogga så fruktansvärt mycket för tillfället. Dennis skulle fira sin släkting och jag ska träffa J och en utbytesstudent ifrån australien så därför skildes han och jag åt! Jag har fått lite ont i halsen och huvudet, men jag är inte så trött så om jag bara tar det lugnt så fixar jag denna dagen också :) Nej nu ska jag cykla in till stan så lägger bara in lite bilder ifrån igår:

HippHippH...

...hurra!! :D Nu sitter jag hemma hos dennis och har grattat hans vovve =D  wihoo. Inte för att jag vet om 7 år är gammalt (dennis tillägger att han är gammal gobbe, han har faktiskt grått skägg på hakan.. hehe) 
Jag ska sova härikväll. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Han och (lite) jag har spelat lite gitarr just nu! Jag hyrde en klassiker (the notebook) jag tycker verkligen det är en wonderbar-film :) Skriver mer om det. Jag tog lite kort innan och såklart skulle kamerajävlen dö! Men när jag får tid så ska jag lägga in dem, dennis tycker jag är tråkig nu! xD

Skulle egentligen kollat på när J.s bröder spelade handbollsmatch men sedan blev det inte av efter vissa omständigheter, hoppas a-laget vinner där de spelar :) hejja!!! Vad händer för er i helgen?

Nej nu ska jag dissa bloggen, måste komma på någon bra, unik och snyggelisnygg design :D


OMBYGGNAD

Tänker ändra min bloggdesign helt och hållet inom snarat, skriver när det är klart så ni vet :)

Tankar för dagen.

Nu är det äntligen äntligen äntligen fredag eftermiddag! :) Det är verkligen en välsignelse! Dock har det varit rätt lugnt på de flesta plan denna veckan. Skolan har varit allmänt lugn. Imorse hade jag matteprov, och det gick faktiskt helt okej, dock ska jag inte säga förmycket eftersom det kanske bringar otur, vem vet! Men det kändes bättre än förra gången då jag fick sudda en halv a4 med siffror och text och termer, bläh vad sur man blir då! :/ 

Dagen fortsatte med datorkunskap, det gick helt okej även där :) efter en äcklig lunch ( jävligt besviken eftersom jag var så himla hungrig) Därefter hade jag hälsosamtal som alla ettor har nu detta läsåret! Det gick väldigt bra, kände mig social och glad och pigg mot dem! Men jag är inte nöjd med min vikt. När jag kom hem så blev det lite onödigt bråk med mamma, aning irriterande på en fredag, men jag tänker inte bry mig för jag tycker hon överdriver ibland, precis som jag. Men jag tänker lägga allt negativt åt sidan - även min spänningshuvudvärk som jag har just nu. jag ska njuta av helgen! :)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag har inget spikat, antingen följer jag med några tjejkompisar på handbollsmatch eller så träffar jag några andra. Det får jag se faktiskt. Skulle vara kul om jag kom på något bra inlägg också på bloggen, som inte handlar om vad man gjort följande dag... hehe! 

Lycka!

Allt känns bara så bra idag :) Slutade vid 1 istället för fyra idag för historian var inställd, yes!! Jag glömde matteboken till provet som är tills imorgon så jag"slapp" plugga. och så var dennis här också :) vi var duktiga och var ute och sprang , även om det var en liten runda så var det endå något och så styrketränade vi lite. Han lärde mig några roliga nya magövningar =) vi lagade mat och han förhörde mig det lilla på matten som gick och sedan har vi kollat film :D torsdagar kan vara roliga! Tyvärr förstör vårt långa historiapass hela jävla dagen - varje vecka! (utom idag då vill säga hihi)

Nu har dennis åkt hem </3 hoppas han kan sova mer än tre timmar inatt iaf. Synd att han har svårt att sova, själv somnar jag oftast hur lätt som helst, dock var jag uppe inatt väldigt många gånger, jobbigt! Jag är otroligt skrivsugen samtidigt som jag håller på att somna! Jag funderar på något bra blogg-inlägg jag kan skriva sen, något som inte bara handlar om vardagen, och vad man har gjort åsåvidare. Det kommer :)

Jag borde bli mer duktig med bilder, men som ni vet finns det fler bilder på min bilddagbok: feelthemusic

Godnatt med er <3 

Eng 5/2

Nu har jag engelska! Denna dagen har varit mycket bättre än igår :)
Jag har dock ont i huvudet, vet fan inte om jag pallar historia mellan halv 1 och 4... får se!

Matteprov imorgon :S men kanske ska träffa dennis ikväll :)
Nej nu måste jag sluta, bloggar mer snart igen! <3

Kort i tonen(läs skriften)

Jag har ingen skrviarglädje alls! Det har inte varit min dag alls idag.

- Bytte kläder tusen gånger imorse
- Var hur trött som helst
- bråkade och blev irriterad på mamma
- tråkiga lektioner
- ont i magen i slutet av dagen..

Men det roliga var att vi har väldigt bästa samhälls-lärare, det blev många skratt när han satt med alla oss tjejer på lucnhen, hehe, och så var det en ny tjej som var med oss idag, hon skulle bestämma sig om hon skulle välja samma program som oss nästa år, hon var jätte trevlig :) lite synd att hon helst plötsligt är borta lika fort som hon kom!

Nu har jag massa plugg, och sedan ska jag på yoga om magen tillåter :)

Lite sammanfattning.

Jobb/skola: Ja det enda jag kan kalla jobb är väl att jag väntar på att få besked om sommarjobb, annars är det dött på den fronten. Jag hade faktiskt inte tänkt börja jobba förens i 3an på helger och lov. Nu i ettan känner jag att sommarjobb räcker, i 2an kommer jag gå med ännu längre och jobbigare schema så då är det inte ens att tänka på saken, men i trean kommer det lugna av sig lite och då har jag tid och ork för ett jobb:)  dessutom är jag rätt tvungen för vi har som policy i min familj att betala halva körkortet själv, vilket jag tycker bara är bra! Lite väl bortskämt och kanske be sina föräldra hosta upp minst 10.000kr.. nej där gå gränsen. Skolan , ja den går väl an. Jag stressar inte alls lika mycket längre vilket leder till att jag ha är mer intresserad och delaktig :) dock känns det som inte tiden räcker till allt man verkligen vill göra. Ens fritid består ibland bara av äta ,sova , plugga, träna känns det som. Men skolan börjar bli mer och mer intressant, nu när lite andra kurser har börjat. Jag har börjat gillar religon väldigt mycket :)

Hälsa: Ja, just nu är jag halft död eftersom jag gick till fyra och därefter var ute och gick snabbt en runda på 5 km, så jag fick lite ont i huvudet. Men annars ,peppar peppar ta i trä! Jag har inte alls samma illamående längre. Så jag tror inte jag har magkatarr längre eftersom jag klarar mig utan mediciner nu, vilket är väldigt skönt! Hälsan är väl rätt okej, har börjat bli yr ibland, hoppas det bara är någon konstig förskylning eller fas eller något.. hehe. Har lite dåligt samvete över min träning, jag borde använda min boxningssäck mera! Men hur kul är det att boxas själv?? Jag har haft den i ett år och kanske använt den 1gång i månaden, usch fy skäms på mig! Och jag borde simma mer.. men jag får ju alltid så ont i bihålorna då :S aja..

Relationer: Jag har tappat en del vänner, vilket är synd. Gymnasietiden innebär typ bara plugg. Visst, jag vill verkligen lära mig saker, jag vill gå SP, men endå, ibland kunde det varit lite bättre tider och mindre press. Tyvärr drabbas mina vänner, för vem vill vara med en trött, sliten , stressad tjej? nej precis. Man vill ju ha roligt, och det har man bara om man är på humör. Man måste ju orka! Men jag ska verkligen prioritera vänner som första på helger och lov numera. Jag har bestämt mig för att sluta plugga på lov, om vi inte har prov på måndagen efter, för lov måste vara den stora pausen i vardagen. Men annars .. har träffat många nya vänner på gymnasiet och det kommer bli många nya vänskaper till innan jag har slutat gymnasiet :) men vissa gamla vänner saknar man allt, hur gled vi ifrån? TID borde inte finnas. och ja.. relationen till familjen är som vanligt, vilket är bra :) pojkvännen är det bra, men aning ostabilt. Man bråkar lite ibland så vi har kommit överens att prata mer om vårt förhållande lite oftare, jag och han tycker det är viktigt :) .. snart 8månader <3 och alla hjärtans dag... <3

Övrigt: Jadu, funderar mycket på livet nu. Vad vill jag? Vad vill jag bli? Varför är jag där jag är? Vilka val ska jag ta? Vad är viktigast? Vad borde jag egentligen satsa på? Vad är bra för mig? Vad måste jag göra för att bli en bättre människa? Det är många tankar..


När jag tänker på livet och annat.. då tänker jag på något vis på jordens
alla vackra blommor och annat.. rätt lustigt. Detta fotot tog jag sommaren 07
hemma i vår trädgård. <3

Powerwalk

Nu är jag väldigt nöjd, 45 min tog det att gå 5km. Det är väl endå en bra tid? :) Jag kände att jag behövde rensa tankarna och jag löste en massa problem i huvudet, väldigt skönt :) Jag hade även sovmorgon idag , som jag skrev innan och fick skjuts både till och hem ifrån skolan, vilket är en jättestor lyx för mig :) Skolbussarna har slutat gå och det finns inga lokalbussar här, vet inte varför. Det ligger ungefär 3 km ifrån city så fattar inte, aja. Sedan så är alternativet att cykla, gå eller köra moped. Jag brukar variera, ibland har jag även åkt inlines in...hehe! Då gäller det att ha ett par extra strumpor, splatta skor och parfym med sig, om ni fattar hihi. 

Nu framför mig har jag lite lätt plugg, lätt städning och massa slapp!!! :D


- en bild på dennis hund jeff, min drömhund. Vad tycker ni om mitt foto?? :)

Duschen 3/2

Gud vilken seg morgon. Jag har precis varit en sväng i duschen, vilket var ovanligt skönt :) brukar inte tycka om att duscha på morgonen faktiskt.. men men. Jag får dessutom skjuts idag för min kära mams ska in till stan, sedan slutar jag redan fyra så jag kan åka med pappa hem när han slutar vid samma tid! YES :D så jag får vara glad för det! <3 

Men är väldigt trött sen igår, var hos dennis då :) Han spelade gitarr för mig och så fick jag lära mig spela lite, väldigt romantiskt och kul :) vi kollade även på film och tog det aningn lugnt. Åt väldigt god lasagne med =) Var hemma halv 11, och en halvtimme senare låg jag i sängen och sov så skönt :)

nej nu ska jag sminka mig åså :)

Middag.2/2

Nu har jag ätit.
Nästa steg är att göra mig iordning (skulle egentligen plugga tyska)
sedan sticker jag till dennis ikväll :) jag orkar inte tänka på skolan nu, och det är inget som ska in imorgon så skiter i det! Hoppas ni får en riktigt bra kväll :D 

outfit

Min outfit, och nya glas vi har köpt hemma, älskar dem :D

2/2-09

det är precis vad det är för datum. för ett år sedan (läser från min bdbs arkiv) ..så var jag med min gamla pojkvän A idag, konstigt att det är redan ett år sedan vi var tsms. hm..det är väldigt lustigt att titta tillbaka där, eftersom jag har varit medlem så länge på bilddagboken. (feelthemusic där också) och ja.. gud vad mycket som har hänt på bara några år! 

Nu har jag iaf gåttt upp.. gick upp kl 07.55 när jag börjar 09.45, är det för tidigt? nja, med tanke på att jag cyklar lite över nio för att träffa J så är det väl rätt okej.. Har precis ätit ett äppel, måste nog slänga i mig en macka till så jag blir inte för hungrig. Men det är ju lunch vid 11 så det är ju ingen fara. Idag har jag matte, samhälle och idrott. efter skolan hade jag tänkt träna styrketräning eller afrikansk dans och inte plugga ett skit, men får se hur trött jag är. Skolan tär på en faktiskt...

Nej nu ska jag klä på mig till Rihanna musik (; Ni har väl inte missat min ipod till vänster i menyn där ni kan lyssna på de senaste "musikvideorna" jag har lagt ut i tidigare inlägg? :)

Min kärlek

Samtliga bilder är fotograferade av vår gemensamma vän josefin adenholm <3
Ungefär 1 månad eller två tillsammans skulle jag tro. 

Dennis i bakgrunden. 20/6 - midsommar. Dagen då vi blev ett <3Här badade J och jag och dennis i sommaren 08! Gud vad jag saknar <3

sju, sieben, seven.

Just det. Så många sanningar tänker jag berätta om mig själv:

1. Jag är fåning när det gäller sjukdomar .
2. Jag älskar matlagning och att exprementera med det.
3. Jag shoppar nästan aldrig, tyvärr.
4. En av mina nya drömmar är att bli en omtyckt bloggare.
5. Jag är ständigt arg över min mage, tycker den putar ut.
7. Jag har aldrig haft fylle-sex, rätt skönt att slippa dagen efter ångesten!

Insändare

I Svenskan hade vi i uppgift att skriva en insändare. Min handlar om genteknik & kloning, Bedöm!!:
DEN NYA FARAN FÖR MÄNSLIGHETENS ÖVERLEVNAD?

Ska verkligen genteknik tillåtas i

dagens samhälle när det de förstör

samtidigt som det gör gott? Vart ska

gränsen egentligen gå med att förändra?

"Aveln av djur för att göra dem mer produktiva har redan givit upphov till kor som producerar så mycket mjölk att de drabbas av den smärtsamma juversjukdomen mastit och att deras ämnesomsättning är under ständig stress. Kycklingar växer nu så snabbt att deras outvecklade skelett inte riktigt kan bära upp deras kroppar, med följd att de ofta drabbas av frakturer. Ibland faller de bara ner och dör av stress. Nu kommer gentekniken att förvärra dessa problem” 

Så beskriver författaren av en av genteknikens följder i boken: Genens Kraft. Är det verkligen acceptabelt att på detta sätt låta djuren lida för att vi vill ha bättre egenskaper av dem? Genetik handlar om ärftlighetslära. Vi människor har alltså möjligheter att ändra i arvsmassan hos djur och växter, för att få det till det bättre. När man går in för att ändra i DNAets byggstenar kan det alltså ske förändringar åt det sämre hållet, precis som till det bättre. Ett exempel med positiva resultat med genteknik kan vara att man genom genteknik ändrar så att vissa växter där de egentligen inte hade kunnat med tanke på mager jord eller inte tillräckligt med vatten. Detta gör att svälten minskar, eller beror det endast på landets ekonomiska förhållande och hur folket sköter sin odlade mark? När det gäller djur, hur bra är det? Det finns regler för genmodifierade livsmedel och organismer, men följs de verkligen? Om nu genteknik ska tillåtas, ska det endast användas till en bättre fördel, anser jag. Att man tidigt granskar om det är fara för djurrasen om man byter och skiftar bland deras gener, på den onaturliga vägen är av högsta prioritet.  Kloning har man kunnat utföra på djur ett tid nu, första gången på fåret Dolly, men skulle kloning av människor vara en framtida nyhet? Det finns en chans till det tror jag allt! En önskan om ett evigt liv kanske... Kloning innebär alltså att man skapar en identiskt lika dan individ/djur. Redan nu i Amerika väljer människor att frysa ner kroppsdelar efter sin död för att få den klonade. Jag anser att det kanske är lite över gränsen. Varför skulle det vara en positiv sak att bevara sig själv kroppsligen men inte själsligen? Efter har läst en del om genteknik upptäckte jag med en viss chock att man kanske har möjlighet att kunna designa sitt eget barn med hjälp av genteknik i framtiden! Det är enligt mig helt galet, med undantag för att ta bort vissa ärftliga sjukdomar barnet kanske fått med sig. Jag tycker verkligen man ska få födas till den man är, utan ändringar. Men om barn föds med sjukdomar som enbart ger dem lidande måste jag hålla med om att det är inget värdigt liv att leva om människan inte mår bra. Debattörer bör diskutera detta en aning mer, det är trots allt våra liv som står på spel! Och våra barns… 


Verklighet? NEJ

Nu måste jag berätta en av de sjukaste drömmarna jag har haft på länge!!. 

Det handlade om E, en tjejkompis jag känner och om hennes pojkvän C och min pojkvän D och jag. 
Kruxet med denna dröm var att både E och jag hade våra pojkvänner men hon och jag var också tydligen tillsammans. (Men vi pussades aldrig eller något) vadå konstigt..Jag menar , sen när blev jag lesbisk? xD hahaha. Iaf, Drömmen handlade oim att hon skulle flytta, och samtidigt gjorde hon slut med mig här hemma hos mig, jag blev ledsen och så(hm?) och sedan skulle hon tydligen flytta ut och in i mitt hus. Helt plötsligt. Hennes pojkvän och hans kompis stod hela tiden bakom henne, så jag kände mig utstött. Hon hade massa som hjälpte henne att kasta ut mig ur mitt eget hus, jag var vansinnig. När dom kastat ut mig så fick jag se hur de förstörde mitt rum, när jag kom in igen blev jag slagen(man såg aldrig av vem) och svimmade för jag försökte ta mina saker som dom tydligen ansåg som deras. Eftersom jag hade betätt mig så dåligt så sänktes mina betyg också(vet inte varför??) och jag hörde hur mamma sa att "nu får vi nog gå på krismöte med henne varje morgon" och sånna grejjer. Hon var med på att allt togs ifrån mig.!!!

Drömmen slutade när jag försökte cykla med någon framtida radiosnäcka i örat och lyssnade på radio.

Jag vaknade helt kallsvettig och fattade ingenting. Jag menar, jag blev lite rädd där att jag och min pojkvän D hade gjort slut. Men det har vi ju inte!! Jag undrar hur denna drömmen ens kom till. Hur konstig som helst? Jag menar, jag ska inte flytta... jag är hetro.. jag är har vänner och är inte ensam... jag går inte på krismöte och mina betyg har inte sänkts... och massa andra saker som inte stämde in. 

En väldigt konsig dröm i vilket fall. 

RSS 2.0