flint = michael jackson?

Har läst massor på olika tidningar om Michael Jacksons död.. och hans obduktion. Det är hemskt hur man fick veta hur förstörd hans kropp var på olika sätt.. Han hade tydligen peruk på sig när han dog, och det var därför han var flint.. jag tycker hela hans livshistoria är rätt sorglig egentligen. Hans var en otrolig artist, men hans hårda uppväxt.. och anklagelser.. och rykten. Ingen mer än han själv vet väl egentligen vad som är sant.. men endå, och han var minstingen i hans familj, och han dog så tidigt! 

Jag har aldrig varit ett stort fan av honom.. men endå går hans låtar non stop hemma hos mig nu. Jag har dansat till hans låtar när jag tränade streetdance och andra dansformer.. och Michael Jackson har funnits hos så många i deras ungdom och uppväxt, och även i min! Det finns även rykten att han skrev 200 låtar som inte kommit ut ännu, som ska göra så hans barn överlever ekonomiskt. Han skulle även skriva om miljöhotet på jorden.. jag menar.. många säger att han var så hemsk, mystisk och lustig.. men fina låttexter.. och ett varmt hjärta.. det verkade han verkligen ha! Sedan han dog har jag sänt många tankar till hans större fans och familj. Ingen kommer nog bli lika stor igen.. hans musik är tidlös!

http://img.xiami.com/images/collect/56/56/459561232639651.jpgIaf.. nu har jag jobbat här hemma i köket och målat sedan halv 11 ungefär, puh.. rätt trött nu! Det är väldigt fint väder och jag och två kompisar till ska cykla upp till en sjö och bada :) hehe! Det blir nog kanon, så kan jag koppla av lite också.. har jobbat med armarna hela dagen så ska bara bli skönt att cykla en bit! Jag uppdaterar mer, jag tar med mig kameran :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0