Glass i regn.

Idag har jag ingen skola! Hör ni? INGA LEKTIONER! Lite synd bara det har regnat hela dagen.. jag kände mig som en dränkt katt när jag steg innanför dörren för en stund sedan. Jag har varit inne i stan för att träffa klassen för en glass, och det var faktiskt väldans trevligt :) Hoppas jag får träffa många av dem nu under sommaren. Jag har även tagit ett blodprov, detta för att ingå i ett forskningsprojekt som kortfattat kan beskrivas på följande sätt: Min bror har ett hjärtfel. Jag (och min familj) ska ta blodprov för att ingå i en forskning om hur detta utvecklas och varför det är ärftligt hos anhöriga och hel del andra problem som behöver lösas, såklart ställde jag upp och de tog rätt mycket blod.. lite obehagligt är det allt, tycker inte ni det också?

Jag har dessutom klippt mig, topparna blev snyggare och klippte rak lugg.. om en vecka är jag nöjd för då har den lagt sig perfekt :) Jag har även köpt presenter, och kan inte nämna mer här om den personen möjligtvis skulle läsa detta :) Hårfärg och en take away baguette han jag också köpa.  Ska även beställa tid till att slinga håret hos frisören, det blir så snyggt då.. usch stackars mina föräldrar.. nu ska de betala min sommardanskurs med.. och innan dess fick jag kläder.& annat... aja ;D har allt lite dåligt samvete alltså..

Ikväll är det balen för treorna på min skola, och jag önskar det slutar regna tills dess så jag kan låna en kompis kamera för att fotografera en nära vän till mig som har bal ikväll, och även alla andra som är så fint uppklädda idag! Min dag är alltså rätt lugn, för jag känner på mig en förskylning.. jag ligger rätt lågt för jag vill ju vara med på alla studentfester och avslutningar nu i veckan. Snälla gud.. låt mig vara frisk! 

Nej, nu blir det att läsa en bok, och sedan äta middag. Försöker fixa bilder ifrån balen och ifrån glassbesöket med klassen och andra bilder.. hoppas jag kan det! .puss på er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0