Innan jag skriver godnatt..

så tänkte jag bara skriva ett litet inlägg :)

För ungefär en timme sedan:
Jag cyklar sakta uppför den sista backen, innan raksträckan innan mitt hus.. jag ser en svart katt.. antagligen grannens tänker jag.. Börjar endå vissla tre gånger.. och, då kommer felix (min katt) springandes emot mig. Han förstod att det var jag :) Jag går sakta av cyklen så han inte ska bli rädd. Vi går där ljudlöst i skymningen och han ställer sig snällt vid trappan och spinner när jag parkerar cykeln.
Visst är det underbart att ha djur ibland? Jag önskar bara jag kunde få en hund också. åh!! :D

min fina kise. ibland undrar man om han inte varit människa i ett tidigare liv..

Det var träning ikväll igen, summercamp heter det alltså. Vi dansar street jazz och funk, och det är riktigt roligt. Krisfotter, en vän till mig är en av instruktörerna om jag inte berättat det, och jag känner mig mest hemma i streetdance .. jazz är kul, men nej, louise är inge bra på att göra piruetter.. jag ramlar inte direkt, men grasiöst.. nja det blir det väl inte! Två timmar tränar vi, och det går så snabbt eftersom det är tre olika danser, och vi dansar olika positioner i träningslokalen, uppvärmning och avslutning.. så det är rätt lagom :) Man blir ju trött sedan när man ska cykla 4-5 km hem också. 

Mitt rum är föresten helt klart nu. Har bara några kassar jag ska packa upp sedan är allt klart. Känns jätte skönt att ha ett rum där allt är tipp topp rent och fint :) Men det har gått lite segt med städningen tidigare idag så jag har även bakat, det är skoj. När jag blir äldre ochf lyttar hemifrån ska jag börja exprementera mer med matlagning, det är ju skoj!

Nu måste jag sova för ska upp vid 9 draget och träffa Julia runt 11, ska bli roligt att se henne nu innan hon åker. Godnatt skriver jag nu :) 

Inga nya bilder just nu, får bli en gammal på Kristoffer :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0