Midsommarinlägg.

Det var ett tag sedan jag skrev, och det har hänt lite saker sen dess. Midsommar nr 09 har passerat, och summpercamp nr 09 har även passerat. Om ni vill veta mer om det finns det på min bilddagbok. Länk uppe till höger på bloggen! 
Midsommar har minst sagt varit omtumlad. Jag vet nu vilka sorts personer man helt enkelt inte ska bry sig om, och vilka man ska lägga extra energi. Jag föredrar ärliga, äkta vänner :) 

Min dag började med att klä upp sig och äta en stor midsommarmiddag vid ett, två tiden med min familj och efterätt. Jordgubbar med grädde såklart! Vi åkte upp till en sjö där det var midsommarfirande också senare på eftermiddagen. :)  Min ena bror hade vänner här hemma som jag hälsade på innan jag åkte med hanna till hennes brors sommarstuga där hans vänner och släkt dessutom var, väldigt trevligt! De hade en underbar fin sommarstuga, blev grymt impad av det extremt höga taget, och deras engagemang för midsommarfirandet :) Vi hade olika aktiviteter , drack och åt god mat och hade väldigt roligt! :) Min kväll avslutades någon timme efter midnatt, helt slut :) 

Här är några bilder ifrån dagen:

 TYVÄRR KAN JAG MEDDELA ATT JAG INTE KAN LÄGGA UPP NÅGRA FLER BILDER, VAD ÄR FELET? :@

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0