Solsting & jazz.

Mamma: "louise... loouise.... psst, du ska upp nu!"
Jag läser ett sms ifrån Hanna.. om vi ska luncha..Jag somnar om..
Mamma: "louise, är du vaken?!"
tittar på klockan.. va, varför i hevlete skriver Hanna 07.20 på sommarlovet?

Det var ungefär hur min morgon började idag. Jag var så trött.. så trött! Anledningen till att Hanna skrev så tidigt var för att hon skulle ha körlektion, som jag listade ut efter ett tag :P Jag har alltså lunchat med hanna, skrapade ihop massa mynt till en grillbaguette med kyckling & curry med kladdkaka.. rätt bra jobbat enligt mig. Snart får jag pengar igen, men ibland är det eko i plånboken.
Innan jag träffade Hanna var mamma jag två gånger i stan, ena gången midsommarhandlade vi. alltså mat och dylikt till fredag. Nästa runda var vi i stan för många småärenden, det var i den värvan jag hittade hanna och satte oss och pratade lite över lunchen :) Min bror hämtade mig, och jag unnade mig att sola ungeför två timmar, rätt lagom med tanke att klockan var runt 3 och molnen var kvicka på att hela tiden komma fram. Har börjat bli duktig med att använda solskyddsfaktor både till läpparna, ansiktet och kroppen! Men jag kände mig allt lite yr efter att jag solat.. så nu har jag druckit mycket!

Eftermiddagen fortsatte med en otroligt god middag, bigg stoganoff med nypotatis <3 Jag har bärt in mitt skrivbord som jag har renoverat lite.. och mitt rum är nu under organiserat kaos.. innan var det bara kaos med alla grejer man har. 
Nu ikväll  började summercamp, alltså fyra kvällar i rad då jag och några andra dansare sak träna jazz, funk & streetdance tillsammans, och en av instruktörerna är en väldigt bra polare till mig. Det var lagom svårt och jobbigt. Det var desto segare att cykla hem efter två timmars träning.. men nu sitter jag här!

Dagen har varit till belåtelse, endå känner jag mig lite nedstämd just nu, och det beror på en del saker som jag inte orkar nämna eller prata kring. Istället får ni bilder ifrån idag:

Mitt skrivbord, och detta är den organiserade sidan av mitt rum om vi säger så.

Fin solnedgång på cykelturen hem ifrån danskursen.
En annorlunda bild på mig och min cykel i jysk skyltfönster. sen dog batteriet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0