tummen upp.

Hej alla läsare :)

Idag har jag haft en riktigt bra, skön och rolig dag! :) Det kan jag nog tacka mamma och skolan för faktiskt! Idag hade jag endast 30min skola, och det innebar att jag skulle skådespela som en humanist inför några klasskamrater och min religonsledare och besvara frågor vad "jag" som "humanist" tyckte. Det var helt okej och inte alls svårt. Jag kommer sakna vår religonslärare, hon är så chill,snäll och mänsklig! 

Men i vilket fall som helst, så har jag haft mycket tid över, men jag har spenderat den mycket bra tycker jag allt! Jag satte väckarklockan på 08.00 och började dagen direkt med Yoga, ute på vårt lilla berg i soluppgången, låter så klichigt!.. haha. Men jag behövde det kände jag. Jag åt frukost och därefter åkte jag och mamma in till stan för att handla till mig. Det är inte alls ofta jag "stor" shoppar, utan det blir bara några gånger om året. Idag fick jag tag på ett bar ljusa jeans, ett par löparskor, inpackning till håret, naturgodis & frukt och en vit kofta & en svart tröja! Jag brukar aldrig hitta så mycket och jag behövde verkligen alltihop.. Nu är det mest viktigaste att hitta ett par solglasögon.. har bara sånna som är böjda och dom är inte ens från början mina, så jag behöver ett par nya! xD

Efter shoppningturen och en kort fika så åkte vi och simmade, eller ja, jag simtränade och mamma var min personliga tränare :) Det är inte ofta jag gör något tsms med henne, så det var kul. Jag simmade nästan 1000m,och det var lagom för då började mina fingrar skrumpna, och öronen och bihålorna göra ont, tyvärr. Anledningen till att jag simmade idag var att jag inte kunde belasta höger knä och fot mer.. synd! Men snart ska jag pröva löparskorna och mitt nya "löparband" som jag köpt till. Ett bälte med tre små flaskor och små fack till mp3 och mobil mm, ska bli intressant och se om det funkar :) Snart funderar jag på att köpa ankeltyngder med, vet inte om det blir av.. jag är ju rätt lat av mig..

Efter simmningen var jag och handlade med mamma, vi scannade med sånna .. vad heter det? Shop express? iaf, det är roligt att handla då har jag kommit fram! Efter det, då var jag i skolan.. hehe! Efter skolan pratade jag med josefin i telefon, och följde med Jenny en liten snabbis på stan! Trevligt var det och oplanerat! Pappa hämtade mig och vi åt middag hemma med familjen, jag somnade sedan när jag kom hem ifrån att ha vattnat morfars och mormors grav.
och här sitter jag nu.. har städat mitt rum och dokumenterat mina saker jag köpt idag i kameran ;D Ikväll nu blir det att börja sätta in bilder i mitt fotoalbum, med kort ifrån min tysklandsrresa! Det är väl det närmaste konstnärliga jag kommer kunna.. skrift & små symboler .. blommor etc.. sorgligt men sant xD inte min grej att måla direkt,.. även om jag tränar i mitt lilla ritblock! ;D 

Nu får ni ha det så bra.. puss! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0