Go laila i lets dance!

Lailas sista dans, helt obeskrivligt vacker!

Det är paus just nu och efter att se lailas och hennes partners sista dans har verkligen gjort att jag ändrade mina tankar! Först tyckte jag magnus var värd att vinna, eftersom han inte tagit ett danssteg tidigare medans laila har varit danslärare i 10 år.. (vad jag har hört).. men laila är en sån grym dansare, det är obeskrivligt!

Denna sista dansen med låten " all by myself " bestod och liknade mycket av modern dans. Det dansade jag i 6 dagar i somras på en kurs jag gick på, och minnena vandrade tillbaka dit. Låten var helt perfekt till dansen, man blev grymt tårögd.. särskilt om man lyssnade på texten, det påminde mig om en väldigt nära person till mig som jag inte längre har kontakt med som ni säkert förstår vem om man följer min blogg

Denna dansen gjorde mig extra berörd eftersom denna sorts typ av dans är så lätt att läsa av. Den har en historia som berättas. Vem som helst kunde förstå vad den handlade om. Streetdance i all sin glans och kaxighet och adrenalinkickar.. men modern dans.. är helt underbart, känslorna är så äkta och så tydliga. 

Jag saknar dansen, om endå tävlingsdans fanns här. Det är sån glädje! Det finns inte samma glädje i danser som dansas med 20 personer på en scen som inte känner varandra så väl. Pardans är något jag skulle vilja syssla med efter gymnasiet då jag förhoppningsvis flytta här ifrån!

Nu är snart pausen slut, vilka tänker ni rösta på?!

 

bild ifrån tv4.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0