Hej bloggen.

Det har varit lite dött på bloggen, men nu är jag här igen! :) Dennis har precis åkt hem, han kom till mig idag utan att jag visste det, snacka om att jag blev glad :) dock blev det mindre pluggande.. så tänkte sätta mig nu och läsa lite historia och matte... tills jag somnar.. buhuu.. MenMen, jag känner jag att jag behöver det :) 

I skolan har det varit allmänt lamt, men roligt att träffa alla igen, det har bara varit en studiedag.. men eftersom jag låg i sängen hela dagen så har det varit lite ensamt åh tråkigt :P skolan gick hyfsat bra idag även om jag har kännt mig lite slö och haft huvudvärk och delvis illamående, men iaf varit så pass så jag har kunnat pallra mig till skolan! 

Efter skolan träffade jag Sara och gick och fikade, vilket kändes bra att bra snacka med någon om allt :) var väldigt trevligt och jag hoppas allt att hennes pojkvän, hon och jag och min pojkvän träffas snart, de ska bli skoj! :)

Nej, nu är jag så pass tråkig så jag ska avsluta här, tänkte bara uppdatera att jag lever.. och just det.. nu är det klart! .. den 26 april till 4 maj är jag i tyskland .. och mellan den 24 maj och 1 juni är tyskarna här! Det kommer bli sjukt kul, och ett minne för livet <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0