Inget vettigt gjort.

Nu vet jag inte vad som flygit på mig, men jag har iaf varit slö hela dagen, diverse huvudvärkssmärtor och illamående som kommer och går, tröttsamt! Antingen är det min känsliga mage som gör det eller så är det väl något jävla virus som gör det.. usch, visst är det deppigt att man inte kan träna? att man inte kan ha ork till något .. jag tror nog allt ni känner igen er!

Det enda vettiga jag har gjort idag är att läsa lite till mitt historiaprov och att ta en dusch.. jag använde föresten lite nya produkter ifrån apoteket, apoliva som ni säkert känner till! Mitt hår är redan bara efter en dusch i mycket bättre skick. Jag använde både schampot, balsam och duschcremen , och nu luktar jag fortfarande grymt gott även om det var flera timmar sedan.

Apoliva är testat av apotekets centrallabratorium och är även bra för miljön. Det bästa är nog att apotekets produkter finns både som parfymerade och även som opyfarmerat vilket passar alla!  På apotekets hemsida www.apoteket.se kan du köpa allt möjligt för din kropp, har sätt dom säljer sexleksaker där nu, haha komiskt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0