Jag var kille för 30 min

Hörde att de skulle bli sol idag, bullshit :( ingen sol här inte! Men jag är glad, för imorgon är det studiedag, vilket är välbehövligt! :) Ska bli väldigt skönt, jag har inga läxor denna veckan - det måste vara ett mirakel :D .. dock vet jag att jag borde börja studera lite av historiaprovet som är på torsdag nästa vecka! 

Idag började vi med ett stort projekt, ett ämnesövergripande ämne, nämligen folkomflyttningar (migration) och ja, det var ju inte så många positiva tankar med att vi tvingas delas in i gruppen, det är faktiskt inte dagis. Menmen, man får göra det bästa av situvationen och vara schyst mot sina medmänniskor! Det kan nog bli ett bra resultat kanske :)

Idag har jag även lekt kille... haha, vVi hade bugg på gympan, och jag och några andra tjejer fick dansa killarnas alla steg. Det gick rätt bra till en början, men efter 30min skulle jag byta till att dansa tjejens steg.. och ja, då tog läraren upp mig och trodde jag kunde alla stegen, men nej det kunde jag inte.. lite pinsamt! Vi fick lära oss flera snurrar och annat, och i slutet var det riktigt kul :) Har ni dansat bugg någongång??
Ikväll blir det att dra med tjejen ifrån australien och josse när vi ska träna afrikansk dans :) har lite ont i huvudet, men om jag vilar och dricker mycket och äter middag så tror jag nog att jag orkar :) det ska iaf bli riktigt riktigt skoj! ;D Vad händer hos er ikväll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0