Musikinspiration & funderingar.

Det där med design är lite klurigt, jag har funderat mycket på hur jag vill ha det och här är några länkar till dem jag tycker har riktigt snygg design: 

http://fotobyfjun.blogg.se/
http://emelieohlsson.blogg.se/

Detta betyder inte på något vis att jag kommer ta deras design eller på något vis härma dem, som jag har sätt vissa har gjort på kissies design, sjukt dålig stil och jävligt komiskt xD nej, utan jag vill ha något som symboliserar mig, men t.ex ha bilder i menyn som "fotofjun" har. Jag har sätt många som har skaffat spotlife bloggar, men enligt mig tycker jag de flesta är så lika varandra så jag tänker inte ge mig in i det gänget faktiskt.. Nej jag vill göra det mesta själv (har inte haft någon hjälp hittentills) och jag har bara bloggat sedan slutet av december åså. Men finns det något man behöver tänka på egentligen? Min bror ska ha fixat ps2 till mig nu i helgen så jag kanske borde ta och snacka med honom så kanske jag kan börja spåna på lite ideér redan ikväll! :)

Föresten, nu har jag precis pratat med hanna :) (alltomhanna.blogg.se) och även pluggat ungefär 3-4 timmar , så dagen har bara försvunnit :O .. Nu ikväll hade jag tänkt att göra lite yoga övningar, läsa lite och kanske då leka lite med photoshop.. vem vet!  Föresten.. ni såg länkarna där uppe? Hur kommer det sig att jag inte kan göra dem till riktiga länkar?!?!?! Jag kan trycka upp rutan men sedan blir bara den lilla rutan vit!! Kan det beropå att jag har google chrome som webbläsare tro?? Sjukt irriterande.. aja. 


Här får ni lite musik!! ( hörde dessa på radion när jag pluggade)Kommentarer
Postat av: lotta i din klass :D

hej!

nice musik på din bloggigogg! :D

ha det bra!

2009-03-30 @ 19:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0