Inlägg om lejon.

Jag älskar lejon.
De är så ståtliga och vackra och antagligen det vackraste djuret som någonsin funnits på jorden. Tur nog är mitt stjärntecken lejon och jag är väldigt stolt över det. Många tror inte på horoskop och till en viss del är det helt kasst. Jag läser horoskopen lite på skoj i tidningen, men när jag läste boken "Stjärntecken - talar om vem du är " fick jag en helt annan blick om vad personer som är födda i lejonets tecken är förnågot. Min mamma och min ena bror är också lejon och det märks eftersom det är vi tre som ofast hamnar i bråk.
-
Jag försöker vara en människa som bryr mig om så många som möjligt, och jag ska nu snart bli världsförälder och jag har precis blivit fadder till orangutangerna och samtidigt skänker pengar till skogen och klimatet i Sverige. Jag önskar någon dag att jag även kan hjälpa lejonen och klappa ett lejon. Fattar ni hur häftigt det hade varit?
-
I boken om lejonet står det följande:
"Intressen: Shopping, fotografering, umgås, inredning mm." - OKEJ, det är precis jag?!
"Dåliga egenskaper: Att vara för snäll och att ha dåligt tålamod" - precis jag igen..
"Lejonet ser faktiskt ut som ett kattdjur även till utseendet. Han/Hon går rak i ryggen och med stolt värdighet och har ofta en ljus man av hår" - Jag har alltid tyckt det är väldigt vikigt med hållning och att det är snyggt att ha en fin hållning. Plus att jag är blond egentligen ;)
"För lejonet är allt möjligt"
-
En annan sak som nästan skrämde mig var när jag läste detta: "Lejonet kan verkligen konsten att njuta av mat. Samtidigt vill han/hon hålla sig ung, smal och snygg för att vara attraktiv" - Hm, jag älskar att laga mat, yogar (som t.ex håller sig ung och smidig) och såklart man alltid vill vara snygg!!!
"på semestern hittar lejonet avlägsna platser där ingen varit förut. Han älskar spännande resmål och aktiva semestrar - t.ex cykling längs piratkusten, tigersafari. Han/hon njuter gärna av livets goda och åker gärna till platser med teater, dans och musik" - Detta börjar bli ännu mer skrämmande. Jag vill resa till massor av platser som inte alla andra är på, och samtidigt motionera och sånt.. Samtidiigt som jag vill se olika musik och danskulturer eftersom jag själv har varit en dansare!!
-
Men åter till det jag skulle komma till.. Jag har tänkt mycket länge på att tatuera mig och jag har alltid haft två tatueringar i min åtanke.. Några noter och en lejontatuering. lejontatueringen förstår ni nog varför och noterna vill jag ha för musik är bland det bästa som finns.!
Vilken av dessa tycker ni är finast?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0