Tellus

Varför ser världen ut som den gör idag? Hur kommer det sig att vi människor, eller många av oss straffar andra så otroligt mycket. Kan vem som helst bli en mördare? Hur är det att vara mamma till en pedofil? Varför vänder människor ryggen åt, och särskilt åt människor som älskat dom, brytt sig om dem?
.
Något jag funderat på mycket, är människors beteende. Det jag ser är ytterst konstigt är hur folk kan avvisa folk. Folk som har kunskaper som inte får hjälpa till, är ett väldigt bra exempel. Eller människor som ger och ger.. men inte får någonting tillbaka. Hur kan man behandla andra så?
.
Vi borde ta hand om varandra bättre, se till att naturen vi faktiskt lever i, inte sjunker ihop.. inte orkar mer. Jag tror naturen försöker leva i samma tid och rum som vi människor, men att naturen nu kommer slå tillbaka på oss. Om vi människor ska klara oss räcker det inte att ha det som vi har det nu. Mer kärlek, omtanke och lite smarta ideér behöver vi för att kunna ta hand om oss, och vår natur.
.
Jag tror jag börjar komma fram till någon grund för vad jag vill jobba med som vuxen. Antingen är det: Personlig tränare/hälsokonsult. Klimatforskare/klimatföreläsare. Anställd på unicef/världsnaturfonden. Eller kanske fotograf, danslärare, musikexpert.. något sånt hade ju varit kul. Men jag vet..
.
Jag vill göra skillnad.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0