Allmänt lustig dag.

Sov dåligt hos hanna. Beslutsångest när det gällde både jeans,skor och fikat.. Allerginysningar och gav upp lite på boxningen. Har ännu inte gjort klart mitt album med bilder. Känner mig rätt värdelös. Men vafan :D
.
Jag orkar inte alltid göra allt, vara så perfekt och så hiiimla duktig. Jag har haft en rätt bra dag endå. Hanna och jag var hemma hos Cristoffer och hans lägenhet igår och tittade på film. Den var faktiskt rätt okej! Trevlig kväll!
.
Idag har jag och mamma varit på stan, och jag hittade lite grejer. Jeansen och skorna är jag fortfarande lite osäkra på, men det är jag alltid eftersom jag inte köper sådant så värst ofta. Det är väl inte värre än att skicka tillbaka det lixom :D Vem bryr sig om 100år!. Jag och mamma hade trevligt endå, även om båda var väldigt trötta.
.
Jag har varit ute och tränat också. I skymningen tog jag cyklen och spinnade allt vad jag hade 8km på en lång runda med backar som sög musten ur en. Jag hade på mig min underställ-tröja. Ett riktigt bra köp den kan jag ju tala om!

Jag har även planerat lite till Halloween till Josefin. Det blir nog bra endå även om det inte blir värsta störtsta festen. Hihi. Lite skräckfilm, läskig matlagning och så blir det i vilket fall och det kommer bli superfun ;D
.
Förutom att ha lagat middag och rensat upp lite i mitt rum så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer... Jag tar det rätt lugnt nu på lovet. Men allt börjar smyga sig på, massa krav. Hundra saker finns att göra i mitt huvud men jag väljer att bara göra saker som jag faktiskt tycker om att göra. Det behöver jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0