En sen lördagskväll.

Är riktigt stolt över Hanna som klarade sitt mål, och kom runt den fruktansvärda terrängen på tjurruset i stockholm! Hon kom inte sist precis som var hennes mål och är riktigt glad för hennes skull :) Önskade jag hade varit med och sprungit där också, men så blev det inte riktigt. Såg några klipp på tv ifrån loppet. Stora vallgravar och lera.. hehe 10km av smärta!
.
Det gick föresten bra på IKEA. Deras fika och middag är så fruktansvärt god. Till lunch åt jag kötbullar med massor av sallad och en lite chokladmousse. Det var stark och inte alls god som jag trodde. Men det andra var otroligt gott, särskilt den lilla bakta brödbullen man fick till! Till fika sedan drack jag vatten och äppelkaka. Jag inhandalde lite smått och gått. Jag hade ju det mesta jag behövde! Här får ni lite bilder:

Jag har även skrivit klart min ergonomi-inlämning. Jag hinner ju inte göra den imorgon så vafan! Jag skrev om stress & ljud, blev rätt nöjd! Jag har även hunnit kolla på film och lyssna på mycket musik. En rätt bra lördag endå! nej nu är det verkligen dags för sängen. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0