en trött louise.

Imorse mådde jag redigt dåligt, så trött var jag. Ni vet den där känslan då man knappt orkar gå upp ur sängen, det känns som klockan är 12 på natten och man varit iväg en hel dag- när man går upp och klockan egentligen står på 06.30... Idag var en sådan dag för mig! Vi har dessutom haft matteprov och jag är arg på mig själv, för att jag har kunnat allt när min mattelärare(som för övrigt är världens bästa lärare) visat mig och jag har fattat allt, nu satt jag där och kunde typ hälften. Den andra hälften var jag osäker på. MEN bara jag får g, så kan jag vara lugn. Ett godkänt är det enda jag begär.
.
Jag brukar annars som vanligt simma på torsdagarna. Men idag gick det inte. Min kropp ville hem. Jag tycker inte det är någon större mening att simma om man inte vill. Då gör man inte bra ifrån sig, man mår psykiskt dåligt och tillslut kanske man tappar lusten helt. Så jag beslutade mig för att avstå träningen, kör hem, göra plugget ordentlig och sedan träna på lovet. För på lovet, då har man energi och mer lust att träna. Det känns som en bra plan :) så jag ska inte få ångest nu för att jag skippade att simma. Nej, jag ska vara glad att jag lyssnade på min kropp och lät den vila lite!.
.
Ikväll ska jag på ett möte med fotoklubben. Det ska bli mycket skoj :) Här får ni en bild som jag knäppte precis på mig själv:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0