Im inspired.

Jag har äntligen blivit inspirerad.
Man tittar runt på många bloggar, och min stora förebild har varit emelie ohlsson väldigt länge. Jag avgudar hennes bilder, och hennes sätt. Jag är en kameranörd själv, så hon är ett perfekt förebild. Stinalee har också varit min förebild, för hennes sätt att skriva framför allt. Hon är nog som en liten extramammy för alla här i bloggvärlden. Alla och alla.. nu finns det ju idioter som inte riktigt växt upp och fattat vad livet handlar om som inte tycker om hennes blogg, men dom skiter vi i just nu :D Men det jag tänkte komma till var att: Nu har jag definitivt utökat lite. Jag läste om ett inlägg Gaybloggaren hade skrivit, om en som hade kommenterat hans "hiss eller diss" med ett videoinlägg. En grym och annorlunda tjej ifrån norr, Rödräven kallas hon, och även om hon inte alls liknar mig, så kan jag inte sluta att tycka om hennes sätt i inläggen och hur hon står upp för sig själv. En störtskön dialekt som jag med önskar att jag hade.
.
Jag har kommit fram till att min blogg är rätt tråkig. Jag har ingen speciell nisch. Inga speciellt bra musiktips, och det mesta skriver jag för mig själv. För att jag ska minnas. Detta är ju min dagbok! Men jag borde bli bättre, mycket bättre! Men jag förstår inte hur alla har en sån tid?! Jag hade mer än gärna lagt upp ännu mer recept, musiktips, viktiga diskussioner, roliga udda inlägg och massa annat.. MEN hur hinner alla?!?!.
.
Jag skriver inte särskilt kort eller avancerat. Det mesta jag skriver, skriver jag som om jag skulle stått framför dig och sagt det precis till ditt ansikte. Därför kan mina inlägg ofta bli väldigt långa, men också personliga.
Jag vill utveckla min blogg, och det hela tiden. Jag har inte många kompisar själv som bloggar, men jag har absolut fastnat för det. När man kommer in på min blogg ska man verkligen känna att man är välkommen, att man möter en tjej som är charmig, rolig, annorlunda och sig själv. Bloggen ska vara lite cool och kaxig, men samtidigt komma ifrån en väldigt omtänksam och "smart" tjej. Host , det senare kan vi ju diskutera :D Jag vill framstå som den tjej som har många drömmar och är ambitiös. En dag, ska jag verkligen få er läsare att känna det när ni klickar in hos mig. För blogga, det är något jag verkligen tycker är kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0