Inga bilder.

Nepp inte detta inlägget kommer det bli bilder heller! Jag har haft en rättså skön dag hittentills, jobbigt bara att jag är så hängig och har lite huvudvärk, men jag tar det lugnt så går det säkert bra!
Jag hade en skön morgon med tv-tittande och lång frukost. Sedan har jag varit inne i stan och handlat en sportbh och ett underställ (överdel) , kommer bli väldigt användbart att använda nu när det blir kallare när man springer! Josefin var med mig för senare mötte vi upp några av fotoklubbens medlemmar och satte upp våra bilder. Är lite rädd att någon ska sabotera medlemmarnas bilder. otroligt omoget och tragiskt om det skulle inträffa.
Nu är jag hemma en sväng och ska äta och byta om. Sedan ska jag dra vidare för att träffa Josefin och min kusin och hennes pojkvän! Vi ska förfesta och ha lite mys innan vi tar oss in till kulturnatten! Det är mycket olika kultur som visas och finns i staden, tror det är den enda i blekinge dessutom. Ska bli otroligt roligt! Ska ta med mig kameran så ni får lite bilder.
PUSS =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0