Kall luft

Livet är väl inte riktigt på min sida. Förutom att min bror är sjuk, jag inte fattar matten, kurser ställt in och jag är allmänt trött och har för mycket att göra och en viss person inte hör av sig.. SÅ är det faktiskt väldigt bra. Eller just det, jag är besviken på mig själv för att jag inte gymmade och sedan åkte inlines idag. MEN man hinner ju för fasiken inte. Imorse hade vi boxning på gympan och jag var trött redan INNAN jag kom dit.. Jag hade inte ork till att köra styrka på håltimmen.. och nu när jag ville åka inlines blev det mörkt. Det är jobbigt, men samtidigt tror jag det är bra att jag säger nej till mig själv ibland, för om man tränar när man inte vill blir inte det ett positivt resultat.. Så är det bara!
.
Jag sitter och planerar de kommande veckorna och OM allt går som det ska, vilket jag hoppas.. Ska jag se filmen: This is it, och även se min väns musikalpremiär Michael vs Madonna heter den. Men som sagt, mycket ska fixas innan det är spikat.
.
Nu borde jag egentligen plugga som fan, men vet inte om jag ska skita i det eller inte. Jag behöver lov.. lov är vad jag behöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0