Konfliktkrockar

Det känns lite jobbigt att alltid inleda vad jag har gjort i skolan.. Men det är ju faktiskt mitt arbete, det kan man egentligen säga. Nästan hela min vardag består av att studera. Jag tror jag trivs mer nu när jag väl har valt själv vad jag vill läsa. Teckenspråk & Musikal är otroligt kul, och själva ämnet företagsekonomi är väldigt nytttigt för framtiden, även om jag inte direkt älskar det. Tur väl har jag väldigt bra böcker, för vår lärare är totalt värdelös. Orättvis, analfabet(nästan) och kan inte prata rent eller undervisa. När jag pratar förstår hon ibland inte, hon kan inte ens sätta betyg på våra prov. Det är synd att hon lyckas förstöra ett ämne.. Men så är det med vissa människor. Det är bara att bita ihop.
.
Nu är det väldigt grått ute.. jag är väldigt glad jag är inomhus. Tänker tända några ljus och fortsätta att titta igenom massa lådor som har legat under sängen. Plocka undan min klarinett som jag dessutom spelat lite på.. Skönt att skolan är över, har varit en rättså krävande dag i skolan. Inte med skolarbete utan mellan personer. Jag säger inte att någon är dum i huvudet, jag är inte ovänn med någon. Men ibland blir det konflikt krockar. Längesen jag var arg.. men men! Matematiken gick bra, jag är ett steg närmare ett bra betyg i ämnet. Det gäller att träna nu bara..
.
Idag har jag faktiskt valt bort min träning. En av anledningarna är att jag inte hade några lösa pengar till kostnaden för simningen i morse. Jag har en svag aning att de nämligen inte tar emot kort.. Så jag tog inte med mig några träningskläder till skolan.(Simmar efter skolan). Antingen ska jag simma där ikväll eller så springer jag en runda.. eller så skiter jag i det. Min vilodag brukar vara fredagar, men nu så kan man väl likaväl skifta någon gång. Jag har mycket läxor, och ett sinne som behöver bli av stressat känner jag. Träning ska komma av att man vill, inte för att man tvingas. Jag vet att jag gör mycket bättre ifrån mig om jag har vilat en dag, är av stressad och verkligen VILL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0