Min lilla fredag.

Dessa två filurer träffade jag igår. De är två av mina bästa vänner, och båda tog studenten detta året, 2009! Skolan vandrade på som vanligt, och jag är lite nervös inför en viss sak. Jag kan inte avslöja vad för det är hemligstämplat till ett tag framöver. Men jag ska bättra på självkänslan, träna, vara fantasifull.. sen ska jag jävla klara det!
.
En allmänt dimmig och grå dag i skolan, men den flöt förbi och jag skulle egentligen festat i en annan stad med några esteter. Men det blev inte av, och lika bra var väl det. Min polare mådde inte så bra som jag skulle åkte med.
.
Jag slutade vid fyra, och sofie. (till höger på bilden) ringde mig och sa att hon hade fått hoppa in min stad för att jobba extra, Så hon var inte långt ifrån mig! :) Såklart mötte jag upp henne och vi tittade i butiker, fikade och hade otroligt roligt. Hon är min tvillingsjäl och jag är hennes. Vi har alltid varit så otroligt nära vänner. Vi tänker likadant och vi klaffar bra ihop. Hon är mer den lite blyga, jag är mer tvärtom. Då kompleterar man varandra mycket bra tycker jag! Hon körde hem vid sju tiden och även jag. Tack för en fin kväll :)
Klockan närmade sig nio, och telefonen ringde medans jag tittade lite smått på Idol. Det var hanna som hade slutat jobba :) Hon kom hit en stund och vi snackade lite skit och bara chillade! Hanna är tjejen till vänster där uppe! Hon åkte hem vid midnatt skulle jag tro. Då var jag trött så då var det bumbs i säng! :)
Min fredag det, jag är nöjd :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0