Min söndag.

Idag har jag träffat min lilla kusinbarn samuel. Han kom i sin lilla björnoverall. übersöta unge <3 Vi visade dem bilder ifrån dopet och både fikade och åt kvällsmat. Lite nördande med tvspel blev det dessutom också med min kusin kille och mina bröder. Jag tog ingen bild på honom idag, ångrar det lite allt.
.
Jag känner mig lite ostabil idag, rent psykiskt. Eller kanske är det för att jag inte mår så bra fysiskt. Jag är lätt illamående och trött i huvudet. Täppt också. Jobbigt situvation. Istället för att traggla massa läxor jag endå inte gör seriöst så kanske det bara är bättre att slappna av lite, och göra ifrån sig bättre på morgondagen! Jag har gjort så mycket läxor på senaste tiden att jag har insätt att jag knappt gör något effektivt längre. Jag är effektiv hela jävla dagarna i veckorna, men på helgen vill jag vara slö. Men när jag är slö mår jag dåligt av att jag inte gör allt klart som jag borde vara klar med. Jag har många projekt som jag blivit halvklar med.. men den tiden för dom kommer väl också.
.
Jag har varit ute och åkt lite med Hanna, tog lite småkort och vi pratade om livet och killar i allmänhet. Skönt att bara träffas lite spontant. Här får ni se några obetydelsefulla bilder :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0