Smärtfri skola

Läs och hör och ett nytt projekt genomgick vi på tyskan.. Lite annorlunda lektion och inte någon genomgång eller jättekrångligt arbete. Så det kändes bra! Jag har lärt mig om offertjämförelser idag på företagsekonomin. Det är mycket matte i det, och det gäller att hänga med i svängarna. "eeh och jag räknade ut rabatten, eller antalet.. eller procentsatsen?!" hör man sig själv säga emellanåt.. hehe!
.
Jag slutade väldigt tidigt, så jag och josefin har ängnt oss åt att vara ute i solen, gått en runda på stan och fikat. Det blev rätt mycket fika. Det gillar vi, onsdagar är den enda dagen då jag slutar tidigt, min lilllördag :D Jag har även skickat in bilderna till den marknadsansvariga i min förening. Så jag hoppas de blir nöjde med yogabilderna och att de snart sätts upp på hemsidan! <3
.
Just nu har jag ett litet läxryck. Eftersom jag slappat så mycket så är det dags att plugga till provet om medeltidens litteratur tills svenska lektionen imorgon. Jag har även engelskaläxa, glosorna och grammatikbladet ska vara klart innan halv sju.
Bäst jag skyndar mig.
Min skärm just nu:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0