tjugohundraniodenandreoktober

Nu är helgen äntligen här! Jag har faktiskt haft en rätt bra dag! Förutom att jag trodde att mina kinder skulle frysa sönder imorse och att jag knappt hade någon luft i bakdäcket så gick det bra att cykla till skolan. Tyskan segade på som vanligt och jag satt där och sakta sakta skrev ner grammatik.. så fruktansvärt tråkigt, och obetydligt. Jag har varit i tyskland, pratat, förstått och klarat av att leva där, det borde räcka.. Inte sitta och göra massa jävla genitiv och satsdels-övningar.
.
Dagen rullade vidare med svenska och vi hade lektion med en lärarvikare, jag tror nog jag tycker hon är rätt bra...lite speciell och rolig! "jävla hora" sa hon när hon skulle imitera en författare ifrån medeltiden.. då började hela klassen fnissa nervöst!
.
Engelska i fyrtio minuter. Jag blev riktigt imponerad av en i min klass redovisning som handlade om musikens historia i usa. Mycket välgjord med roliga skämt. Blev mindre imponerad att ingen i klassen vågar stå ut, utan istället blir det smittsamt och allihopa ska redovisa en och en. Jag har stor förståelse för att man är nervös inför klassen och dom som verkligen är det ska självklart slippa, men som sagt... det finns ju dom som vänder kappan efter vinden. Jag stod inför klassen och pratade, jag var halvnöjd med mitt framträdande och jag såg bara det som en kul grej, inget att stressa upp sig så man nästan spyr innan. Inte hälsosamt.
.
3 timmars musikal hade jag också idag. Inga vidare övningar utan vi kollade bara på olika musikvideos, diskuterade i smågrupper och i stora gruppen och ett evigt tjaffsande fram och tillbaka.Till slut var mitt huvud helt grötigt. Jag är rätt nöjd med resultatet av vår grova planering av manuset, men det är en stor besvikelser att inte så mycket olika sortes musik kommer fram. Det är även ungefär 75% som säger sina åsikter, de andra får ingen chans. Jag är en av dom som pratar mycket, men till slut sa jag att de som inte har sagt något borde också få¨sin chans. Det som störde mig var att en person där tryckte ner mina ideer när vi pratade i smågrupper, men sen väl när vi var inför hela klassen och hon skulle framföra våra låtar och åsikter, då började hon argumentera om det jag hade kommit på. Att vända kappan efter vinden och hela tiden vara den dominerade i gruppen, imponerar inte på mig alls. Jag ser inte upp till sådana personer.
.
Nu ikväll har jag varit och tittat på bio. Flickan som lekte med elden. jag vet inte vilken av de båda filmerna jag tyckte va bäst, men denna var faktiskt lite obehaglig i vissa scener. Men den var absolut inte dålig, jag rekommenderar att ni ska se den!
.
.
Nu är det dags för mig att logga ut ifrån blogg.se!
KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0