100331/100401

Hej Alla!
Idag är der första april, och förutom att ha läst några aprilskämt i tidningen har jag faktiskt bara blivit lurad en gång idag, och det var av en killkompis i klassen som lurade mig att skolledningen hade lagt till 2000kr i vår klasskassa.. snacka om att jag gick på det! hahah. Denna dag har hittentills varit väldigt väldigt bra!

Det har varit sol och jag har varit på bra humör även om jag är väldigt trött sedan igår. Men igår var också väldigt väldigt roligt!! :D Dagen började med att samlas en sista sminkning inför den sista skolföreställningen. Förutom att dampa runt (när inte många först låg och halvsov) så dampade vi loss och hade riktigt roligt innan föreställningen började. Sen var det sista föreställningen och publiken var helt OK. Vi har haft några bra publiker som var bättre än andra om vi säger så, det är roligt att se att folk faktiskt skrattar på olika ställen olika föreställningar, vilket är rätt naturligt men roligt för oss att se vad olika personer tycker är roligt :) Efter den showen gick alla och åt! :) Vi samlade ihop alla på briggen och jag har inte skrattat så mycket på länge, det blev helt hysteriskt roligt när man satt jämte magda och jessika kan jag tala om! :)

Påväg till matstället :)


De flesta av oss tog varm mat, var så jääävla hungrig !! :D

På eftermiddagen var vi hemma hos jessica och laddade med ett glas vin (dock smakade jag bara, var rädd att få mer ont i huvudet av vinet..) och vi rökte vattenpipa, såå gott! Det var väldigt chill med bob marley och annan finfin musik i hennes lägenhet med några av musikalarna innan vi gav oss tillbaka till skolan igen!

Vi gjorde oss iordning och sen var jag duktigt nervös. Hela kroppen skakade, under hela föreställningen. Varför har jag inte riktigt kommit underfund med ännu i allafall.. Men slutshowen gick bra.. dock var det helt otroligt kul.. vi hade en discoscen, och då kom vår musik och vår teaterlärarna in utklädda till stekare och dansade, vilket vi inte alls var berädda på.. vi höll på att dö av skratt.. sen skämtade ljudkillen med oss genom att lägga till ett "läskande" ljud när de hällde upp dricka i ett glas, vi skulle då frysa och stå blick stilla.. dock stod alla och skakade av skratt.. haha!!!!!


Efter showen så fick vi rosor av lärarna (då grät jag en skvätt) och publiker klappade in oss, och förutom att läraren sa fel på fleras namn när vi skulle tacka gick allt väldigt bra. Nu när jag tänker efter var det länge jag hade så kul. En kompis ifrån skåne som går en musikalskola och som jag har dansat tillsammans med litegran kom och tittade, och min kusin ifrån karlskrona kom och min nästangranne. <3 Pratade en lång stund med dom efter , och grät en skvätt till.. allt var så kul och spänningarna släppte, särskilt när min bror kom och gav mig blommor och lyfte upp mig i luften xD haha. Blev jätteglad att hela min familj kom!


Första scenen, cellerna med fångarna. Jag: tredje ifrån v.


Andra scenen, läraren stormar in på anstalten. Alla fångar.


"They dont care about us". Dansen jag&frida hade ansvar för.


Min & Tanias dans, blev uppskattad, och gud vad kul vi  hade ! <3


Jag dansade till fridas rihanna låt! Jag till höger.


Izabell & Felicia sjöng grymt bra, när de sjöng Black Velvet !!


Sara och Denise dansade balette.

Stekarna :D haha.


DISCO!! Bartendern jessica var skitbra och sara sjöng grymt!


BATTEL!!! RAOWR var bra vi var allihopa! <3


Lite av bandet. :)


YOMANA HOUSE, Noras läkare ;) spelades av jessica!!

I slutet blev jag upplyft av min bror och omkramad av resten av
familj och vänner. En mycket bra kväll med mycket gläjdketårar!!<3
Efter föreställningen busade vi överaktiva elever runt och tog ner HELA jävlla scnenen med podier och kulisser.. så man var duktigt trött när man kom hem sen.. men då var det ju dags att äta först och sen duscha och.. ja, sen blev det ju att man kom i säng rätt sent endå.. men men. Det var fruktansvärt kul, och jag kommer aldrig glömma denna onsdagskväll :) den sista mars 2010..

MEN, för att återgå tills idag.. (detta lär blir ett sjukt långt inlägg) så har jag haft det sjukt sjukt kul. Just nu sitter jag lätt berusad och har precis kommit hem ifrån musikalfesten. Min dag har varit väldigt bra, film och matte i skolan och sen tog jag hem en jävla massa böcker(ordet lov existerar inte för sp lärarna.. jag har eng red på måndag efter lovet, tisd teckenspråksläxa, onsdag ekonomiprov, torsdag psykologiläxa och fredag tyska läxa.. ) HUR I HELVETE planerar dem? Men i vilket fall ska jag inte plugga ett skit på hela helgen. Idag har jag förutom varit i skolan legat ute på altanen och solat , sedan först in bilder ifrån musikalen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0