Bara fredag.

En solig dag idag, me like! <3
Jag känner att våren är påväg.

Min dag har varit väldigt slapp, är lite trött och huvudvärken har försvunnit nu. Vaknade rätt tidigt idag och har redigerat, rensat och lagt upp bilder :) Har hjälpt pappa att byta däck på bilen och tvättat fäljarna, ooh det blev så fint :D Sen grillade vi tillsammans med familjen, mycket gott. Har hunnit sova två timmar också, och städat mitt rum.. och skrivit en lista(som dessvärre blev längre än jag trodde) på saker jag borde göra nu innan det är dags för skola igen om typ 10 dar eller vad det är. Jag ska verkligen känna att jag är ledig, men för att jag ska få någorlunda ro i min själ vill jag inte hamna för mycket efter i skolarbetet så får väl ta tag i det typ,., på måndag eller något :)

Mamma och Pappa har rensat källaren så nu kan jag vara där nere och träna med mina fighting pinnar, boxningssäck, gymboll och hantlar  och träningsband och allt var jag har där, för nu är det inte lika dammigt och trångt längre, skönt! :)

Nej, nu tror jag jag ska gå en runda och fota, såg att grannen hade fått lite vårblommor, så ska försöka hitta lite fint på vägen :) Ha det finast nu alla.


Sååhääär trött har jag kännt mig idag. Lizzie <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0