ROME

Min dag har varit bra!
Dock fick SvenskaProvet skit.. och det gjorde det för många, hahah. ALla fick nervösa panikblickar när vi fick se provet , och jag skrev pinsamt lite. Hoppas jag slipper göra omprov på det.. usch. Så tråkig epok..

Just nu tittar jag på Kanal 1. Det är ett program där de visar alla bidrag som ska tävla i Eurovision.. haha. Vissa bidrag är helt åt helvete.. Dock gillade jag lettlands, eller var det litauen? Det var iaf en tjej som sjöng in i rutan ;D

Sitter just nu och tittar på resor på internet. Jag och min kusin sofie har sakt att om jag får sommarjobb så ska vi resa till Rom. Dock får jag bara 6600kr för mitt sommarjobb så jag hoppas att jag hinner få ett till. Har tittat runt på flera hemsidor och får fram att ett flyg just nu till rom, tur och retur för en vuxen mellan 1/9-10/9 kostar ungefär runt 2000kr. Och visst, det räker ju. Men sen är det hotell.. sen är det många sevärdheter där nere som kostar pengar, all mat.. Jag vill helst kunna ha 11 000:- totalt för hela paketet. Så jag behöver ett sommarjobb till :)


Några fler sidor man bör kolla eller är det den gamla hedliga resebyrån som gäller??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0