Foton som väcks till liv.

Just nu lyssnar jag på John mayer. Gör det du också.

Free fallin'

En bild jag har tagit själv, redigerat själv, och texten har jag ej skrivit själv. Någon som kan lista ut vilken text det är?Anledningen till varför jag skriver att denna är ett av mina bra fotominnen är för att den förmedlar många minnen, händelser och känslor. När jag gjorde denna var jag väldigt stolt över bilden, och den förmedlade mycket ensamhet. Då min mamma var inlagd på sjukhus i fjorton månader kände jag mig ibland för vuxen och en hel del ensam. Hon var ju min hjälte! Då jag hade en deppperiod försökte jag ta bilder då jag såg mig själv som sårbar och vacker, vacker i all ondska.


Bilden har jag själv inte fotat, utan min kära vän Josefin. Det är jag som är på bilden dock, och det är jag som gjort redigeringen. Min motivering till denna bilds betydelse är väldigt enkel. Platsen där jag är, är den finaste i vår stad. Vattnet gör mig lugn, luften gör stark och solen gör mig vacker. Det är den finaste platsen jag vet. Det har hänt många fina saker där med några av mina pojkvänner. Great times.


En favorit ifrån min vän J. Jag är modell. Den morgonen då denna bild togs var vi uppe väldigt tidigt, tog mopeden och körde ut till en ö gör att fota. Eller en halvö.. det är ju faktiskt en bro där! Jag minns hur ledsna vi var för att det var dimmigt, men endå fick vi till några fina bilder. Denna bilden får mig att tänka på de dystra tiderna.. men hur mina vänner lyste upp dem då och då. Denna morgon var en sådan dag! Dessutom är jag riktigt snygg i min nya jacka(den var ny då!). haha.


Jag ser ut som en apa.. Men jag har redigerat denna bilden för att den inte riktigt ska spegla verkligheten. Josefin/Dennis är fotograf, och jag är offret som fick vara med på denna bild. Dock har jag gjort redigeringen lite mystisk och overklig. För det var precis vad min sommmar 08 var. Fantastisk och overklig. Bilden är tagen vid Mörrumsån.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0