Mitt 2009

Jag tänkte göra en lite annorlunda sammanfattning iochmed jag redan har lagt ut massa bilder på "händelserna" 2009 på min bilddagbok. Ni får mycket gärna titta in där istället :) Hur har ert år varit? Själv tycker jag det har gått väldigt väldigt väldigt fort. Mitt liv har förändrats ur många vinklar och jag har utvecklats. Det känns väldigt bra. Dock hoppas jag på att 2010 blir ännu bättre. Ser fram emot mycket!
Mitt bästa minne är väldigt svårt att avgöra.. Ska det vara för mig eller för andra? Eller något gemensamt? Jag tyckte om min födelsedag väldigt mycket, med tanke på att många av mina vänner kunde komma och fira med mig. Men det bästa minnet är nog att jag lyckades, jag lyckades och vågade åka ner till tyskland för att bo hos en tysktalande familj och att jag klarade av det psykiskt. Det var otroligt roligt att jag vågade åka ner där, och att prata tyska var inte alls så jobbigt som jag hade trott. Vi hade det så otroligt fint där nere i April, och det bästa minnet är nog endå kvällen då vi var på ett enormt stort disco. Fina killar och roliga stunder. Bara känslan av att beställa in vodka ifrån baren var rätt skön, började känna mig rätt vuxen då. Tyskland får bli mitt finaste minne, det är det värt!


Här är alla svenskar som åkte ner.
Här sitter vi vid skolans "skolgård" nere i Stade.

Jag kan inte säga att jag skäms över något pinsamt jag gjort, som är fruktansvärt. Utan det jag skäms mest över är att jag inte kan ha någon kontroll över mig själv. Det är bara i sista minuten situationer som jag jobbar på som fan. Jag har lixom inte någon självkontroll när det gäller att göra klart saker som har med planering att göra. Såklart jag kan planera, men ibland sitter jag och gör annat istället för att göra den saken jag borde, och att jag ibland inte avslutar projekt. Det gör mig otroligt arg. Och att jag var/är sockerberoende. Att jag ibland äter även om jag är mätt. Det skäms jag över, och det ska jag förbättra 2010. För så ska det absolut inte vara. Man ska inte få ångest för att man äter eller att man inte gör klart saker tillräckligt snabbt.
Jag hoppas verkligen inte jag glömmer någon nu.. Men de två människorna jag kan komma och tänka på är Bonnie & Kristoffer. Bonnie kom hit efter ha tagit examen i Australien/Brisbane, och bodde här i ett år. Jag och josefin var hennes första vänner i Sverige och jag tycker vi tog väl hand om henne :) Tyvärr var hon mycket upptagen och vi han inte träffas så ofta som vi alla ville. Men vi har haft många fina minnen, och jag är otroligt glad att jag nu har kontakter andra sidan jordklotet. Skulle vara otroligt roligt om jag fick se hur hon bodde i framtiden. Så tack bonnie(för tror nog du kan förstå lite i denna texten på svenska) för att du utvecklade min engelska och att du är en sån fin vän :)


Bonnie Mcneil till vänster och Josefin till höger. Första gången jag träffade henne i feb. <3

Den andra personen som jag inte umgåtts med tidigare som jag har träffat 2009 och endå umgåtts en del med är Kristoffer. Jag träffade han genom en gemensam vän och vi umgicks en hel del! Roliga timmar på BTH och tittade på film, och kristoffer och jag dansade tillsammans i en kurs på sommarlovet. Vi var och badade, han kom på min födelsedag, och ja. Några kväller då han tränade på att spela piano och att sjunga osv. Nu går han på musikalskola i skåne så det blir inte att vi träffas så ofta. Men en mycket fin vän är han i vilket fall :)


Kristoffer som "går på vattnet" i långasjön.
Hahah. jag/josefin som tar kortet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0