Peppar peppar ta i trä!

Hej folket.
Idag är jag också hemma och är sjukling. Dock slapp jag vakna av feber inatt och det ser ut som nu(peppar peppar ta i trä!!!) som om jag börjar bli frisk. Halssvullnaden börjar gå bort och nu har jag lite annorlunda ont istället. Men är inte lika trött så siktar på att komma tillbaka till verkligheten imorgon eller på fredag.. hehe..
-
Imorse var jag inne och kollade min mail, och fick se att någon ansvarig på skolan ha skrivit en länk om att söka ferienjobb. Det är alltså sommarjobb inom landstinget. Jag sökte i fyra av fem kommuner som finns här nere i Blekinge, och har annars delat ut 28st CV. Sen när blanketten på kommunen kommer ut så ska jag söka den med. OM jag inte får sommarjobb då, är denna värld helt jävla fucking världelös. Då är hoppet ute.. haha. Skojar bara, men SÅ omöjligt ska det inte vara att få sommarjobb. Kan dock säga att jag sökte lite fler jobb denna sommaren än förra..hehe.
-
Som ni kanske ser på mitt skrivande mår jag mycket bättre, och det känns skönt. För övrigt ringde jag min kära vän josefin precis. Väckte henne, men kände att jag borde :) För jag har förutom att registrerat mig på studera. Så har jag även hittat tillbaka till Arbetsförmedlingens ungdomssida. Där kunde man på ett (rätt roligt och gulligt sätt) få hjälp av en liten paint-ritad katt (eller något) att skriva ett CV. Men förutom det var det mycket mycket mycket mer information och bra tips om man ska söka jobb som "nyvuxen". Ringde därför min polare och hon blev glad att jag nu visste adressen. Adressen är: AVSTAMP.NU.
-
Alla ni som är lite sådär omotiverade till att söka jobb borde absolut besöka den. Jag tyckte den var jättebra.
Själv har man inte gjort klart sina studier i gymnasiet ännu... Men funderar på att jobba i Australien och bo hos en kompis där nere, så har varit runt lite och hittade bland annat denna sidan: http://studyinaustralia.gov.au/Sia/Splash.aspx. Inte hunnit titta så mycket, men det verkar bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0