Framtidsmässa

Hej Alla!
Jag är hemma och slängt i mig lite mat. Idag har jag haft teckenspråk(kommer kanske en liten bildspecial med det när jag har tid!!) och sen har jag varit på framtidsmässa, på Netport Science Park. Många montrar, otroligt mycket folk, och många utställare som proppade på en kataloger. Jag lyssnade bland annat på Lunds, Halmstads och Jönsköpings universitet, sen orkade jag inte vänta mer..Men jag tyckte det var en bra eftermiddag som gav mig mycket inspiration för framtiden.

Det är så mycket jag vill bli, men det samlade målet för allt är att vara utomlands. Får se hur det blir med det, om alla andra klarar det, gör jag också det.


Det jag fick med mig hem...puh!

Jag har funderat på att åka ner till Australien och bo hos en kompis jag har där, bonnie. Hon som bodde här i Sverige :) dock vet jag inte om jag vill jobba där eller plugga eller kanske lite av varje. Men innan dess vill jag göra mitt projektarbete i Ghana i Afrika, resa på en resa med min bästa vän Sofie till Rome, och så vill jag att vår SP08A,s klassresa till Berlin ska bli av, och att ekonomiresan till Turkiet blir riktigt bra. Men i framtiden vill jag bo i Usa och besöka Kina under en längre tid. Jag måste bara resa, jag kommer inte slå mig till ro förens jag har gjort det jag ska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0