Tack

Hej Bloggen.
En lång dag åter idag, märke att det var solsken ute idag.. har lixom inte tänkt på vädret då man har varit och nästintill bott i skolans aula eftersom det är musikal för hela slanten.. Idag har vi musikalare haft två föreställningar. Första var jag väldigt pepp, dock en dålig publik.. andra föreställningen var vi väldigt trötta men hade en väldigt bra publik :) Vi låg och sov på en madrass efter vi käkat lunch :)

Blev väldigt glad för att min vän Hanna kom och tittade, trodde ej hon skulle komma så när hon väl steg fram och kramade mig(efter att jag fått en stor kram av emma :) så började jag gråta en skvätt, blev jätteglad att hon kom och tittade :) och så släppte alla spänningarna, puh! hehe. Tack till alla som applåderade under min och Tanias dans och som berömde mig. Speciellt tack till Dennis, Mathias, Ina och några andra okända människor som gillade dansen. hehe.
Efter skolan så körde jag hem, duschade och satte mig i solskenet ute på vår inglasade altan, aaaah skönt att sitta där och sedan att äta middag där ute också, då är det vår på riktigt! Sen nu ikväll har jag haft min barnyoga, och vi hade väldigt roligt idag och tjejerna var väldigt duktiga, och jag berättade en ny avslappningsberättelse och gjorde lite olika nya peppnings-lekar som de gillade! :) Hjälpte till som vanligt på Malins lektion och hon kom med flaggan hon hade sytt till vårat nummer, då vi ska vara ett speciellt land, och vad är då mer passande än Indien, då vi utövar yoga? :) Uppvisningen för mina barn närmar sig också, mitt i denna musikalhysteri. hehe. Har precis bearbetat att utbytarna var här, och nu är det musikal för hela slanten sen är det uppvisning.. puh, men innan dess åker jag till Göteborg med fotoklubben! :)

Kram på er nu, nu kilar jag iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0